• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
Virt2al написа:
добре де как се прави според теб по-добра ли е макитата от боша
Аз мога да давам мнения само за Макитата.Тях продаваме и сервизираме!
Нямам база за сравнение с Боша, та затова се въздържам от препоръки!
Успех в избора! :thumbs:
за сега мисля да се спра на макитата но вдругиден ще отида в магазина да ги видя на живо и ще взема който по ми легне на сърцето.тогава ще ви уведомя за отзивите ми.поздрави и честито възкресение Христово!
Chefo77 - майстор
Според един консултант в магазин, в който предлагат и Макита, и Бош, специално при шлайфовете Бош били по-добри. Говоря за синия Бош, при условно еднакви параметри.
Пък вече някой трябва да е работил или сервизирал доста бройки от двете марки, за да може да направи реално сравнение.
Иначе Боша е немски (този модел), по-малките са или в Китай, или в Русия. Говорим за синята серия. Моят е GWS 660 (честито, мерси) и е руски.
антон_31 - напреднал
аз имам същия бош 125-1400w от 3 години ползваго като малка и голям шлаив нямам никакви проблеми,що разана на плочки зелеза якат тормоз - куче марка :prayer: :supz:
PIP - майстор
При тая разлика в цената и теглото аз бих взел Боша.
Вчера ходих в магазина на Томика да видя Макитата, и отидох и до Киров да видя Боша пуснах и двата модела да поработят, и двете марки работят много добре ,доста по-тихо в сравнение със Спарки.след доста чудене от моя страна се реших да взема Макита 9565CVR.Взех я поради причина,че досега съм нямал никаква техника Макита,а Бош имам доста машинки.Сле като се прибрах я пробвах как работи с ламелен диск за шлайфане,като натисках доста силно,обаче машинката въобще не виждаше никакъв зор.доволен съм много от машинката,дано и за в бъдеще да е така.БЛАГОДАРЯ на всички които ми помогнаха при избора!
Kumay - майстор
Със здраве да си я ползваш!
Да не забравиш да я регистрираш за гаранцията!
И не я жали - натискай смело и безотговорно! Няма да те предаде!

П.П. Колеги, не съм му я продал аз - от Стара Загора е купена...
gogo1113 - специалист
Честито! Пожелавам ти да си я ползваш дълго и безпроблемно!
Chefo77 - майстор
И от мен една честитутка :)
  • 1
  • 2

Тема "ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: