Аз лично не съм убеден, че точно Sparky е фирмата, но... всеки хвали това, което има. Все пак за домашно ползване, в ценовия диапазон до 200 лв. инструментите на Sparky са по-добри от доста други, като например Skill, Raider, Iskra и др., като друг е въпроса, че щом са в ниския ценови клас явно има защо. Авторът на темата сам трябва да си направи преценка какво точно иска от инструмента и тогава да решава - какво и за колко ще взима. Успех в избора!
rolls написа:Е смей се аз имам БРП 261 от първата промоция преди няколко години го купих и до сега дори четки не съм сменял,а пробива здраво и с боркорони и с големи размери бургии,че и болтове навивам с него,единствения кусур дето съм му намерил е че при много натоварена работа,говоря за дупка след дупка в армиран бетон в продължение на час - два,което в домашни условия трудно се случва,загрява редуктурната кутия,казвам загрява, а не че можеш да си пъжиш яйца на нея.Като си такъв специалист и му знаеш кусурите та чак ти е смешно сподели и с останалите,дето не могат да си позволят 800 лева за перфоратор от видна марка.smlxl написа:Sparky e истината. И няма значение колко дупки си мислиш че ще пробиеш, а да ти е кеф докато ги пробиваш и да разчиташ на инструмента![]()
![]()
![]()
Не бях се смял така от доста време ...