Evgeni30 написа:Имам едно въпросче:Според не, защото: ако ти трябва инцидентно /за кратко време/ намери си от приятел, за повече употреба си вземи нещо друго. П.С. бормашините не са създадени за пробивне в бетон, камък...мен например ме дразни, че всички бормашини имат ударен механизъм-ЗАЩО???...много е тъпо, за такъв вид пробивания си имам ПЕРФОРАТОР, тъпо е да караш бормашината да пробива бетон, камък
мисля да си взема бормашина, Budget от хипермаркерт за 20-25 лв (ударна) , ще мога ли да пробивам дупки в панел или да си взема ударна бормашина за 70 лв. Любител съм,. Тези Budget се опасявам да не са слаби и да не могат нищо да правят !
Защо да е тъпо? Обиждаш ли я нещо?!
Я стига глупости. Аз също съм любител. Досега ми се е наложило в панела да пробия 10тина - 20 дупки за година, две. Имам Макита 2051, но с не я не съм дупчил бетон. Дупчил съм с един райдер от 20 лв. Не ми се е дърпал досега. Единствено трябва търпение. При положение, че ще се ползва за любителски цели не виждам защо трябва да се инвестира в перфоратор за 100 лв.
П.С.
Ясно е, че с бус/камион по-лесно можеш да преместиш багажа от един апартамент в друг, ама и наличната кола ще свърши работата.