• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
PIP - майстор
kiroslavov написа:
valentin112, а ти мислиш ли че е сериозно да не знаеш разликата между бормашина с удар и перфоратор? Не съм искал с винтоверта да върша работа предназначена за перфоратор - за това не съм го и написал !!! Моят верт с прецаканото зарядно не беше този с удара, който използвах 10 минути преди да се откажа от него. Като си поизясниш термините опитай пак да изкажеш мнение !
:lol: имайки твоето неадекватно мнение не знам с какви очи правиш забележка :lol:
kiroslavov - специалист
И кое пък му е неадекватното, че нещо не разбрах ?? Или просто си говориш колкото да не заспиш ? Човека пита за винтоверт, аз си казах мнението, също така казах че съм малко пристрастен. Ползвал съм Макита, ползвам и Festool, май не съм аз неадекватния :lol:
PIP - майстор
Може и да греша, но на мен ми се струва, че се включи в темата по-скоро да ни кажеш, че festool са по-добри, отколкото да дадеш съвет на питащия. А колкото до неадекватността на мнението ти – ами, не че не вярвам да има зарядно 300лв, но човек трябва да е мръднал, за да ги даде. А товя проблема в батериите е по-скоро изключение, освен ако не става дума за залежала бройка на морално и/или физически стар инструмент. festool-a дето си предложил изглежда много добра и практична машинка, но това че на теб не ти трябва удар (или не си ‘харесал’ удара на комбинирания винтоверт на макита) не значи, че и на питащия не му трябва.
comunikator - специалист
Множко са и парите на тая антика
kiroslavov - специалист
PIP, някой да ти е казал че съм дал 300лв. Просто машината седи от 5 месеца в сервиза и не съм я взел - а и надали ще я взема скоро. За изключението за батериите - може и да е така - нямам база за сравнение. И наистина - на мен от верт удар не ми трябва (потрябва ми веднъж както написах и Макита ме разочарова), но не виждам какво лошо има да изразя мнението си - все пак човека иска мнения !!!! Просто за вас явно в тази тема трябва да има само положителни мнения за Макита. Еми пишете си ги . Според мен за тези пари човека може да си намери и сносно HILTI (ако имах впечатления от конкретен модел щях да му дам линк и към него), но може би и това няма да му свърши работа, а? Не правя реклама на Festool - честно да ти кажа боли ме фара колко верта от този модел ще продадат дилърите, просто в темата не видях много различни мнения от това че въпросния модел е морално остарял, без да давате достатъчно алтернативиКакто и да е, мисля че темата взе да се разводнява затова няма да пиша повече мнения по въпроса! лека вечер
  • 1
  • 2

Тема "винтовер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: