smokee написа:Харесах си един перфоратор Bosch 1000W,на вид сравнително нов,наясно съм,че 101% е фалшив Bosch,но из нета чета и фалшивите не са за изхвърляне за любителска работа.Какво ще кажете вие струва ли си 100лв за фалшив Bosch или да има други алтернативи?Моля ви се без Budget,Einhel,Raider и т.н.Sparky също ми паднаха в очите последните години.Преди 4 години работих професионално с машина Sparky няма нищо общо със сегашните Sparky-та,за това вече ги избягвам и тях.Предпочитам нещо употребявано,но марково,пред нова китайска машина.Щом Боша е фалшив, значи не е Бош. Според мен е по добре менте с име и сервиз отколкот безименно такова и без възможност за сервиз
Точно за такъв перфоратор говоря. По-новите модели имат и само ударна функция.
Две ръце са достатъчни за завиване, ако се ползва магнитен накрайник. Ако се завива в метал може и център да се ползва.
Боша ако е менте не давай повече 20-30 лева за него, щом е втора употреба. Ако пък е оригинален, не знам, може би си заслужава за 100 лева.
Mamamy е прав. По-добре евтино и ново със сервиз, отколкото нещо старо и измислено.