• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
Stefan_62 - майстор
Честито "EDI", да го използваш най-вече със здраве, безаварийно и дълги години да ти служи вярно. :drinkers:
marmoz - специалист
EDI написа:
marmoz ти с тази огромна машина и трупи можеш да разчленяваш
:lol: Аз като ходих да наредя ламината на сестрата си седях и си виках "ух да го еб. ,че ме мързи да го режа с зегето,пък и съм нещо нервен , що не отида на ШОПИНГ ТЕРАПИЯ /женски специалитет/",те така в магазина имаше малкият модел,ама в брошората гледам диамеръра на диска на големия и им викам да ми доставят големия,че с малкият не мога да режа трупи :lol: и те така.
Ко да правя кат съм пуста ЛАКОМИЯ,искам повече и по-голямо :lol:
EDI - майстор
Е, не му пречи, че е голям :lol: , въпроса е работа да ти върши. :partyman:
batkotony - специалист
Еди,честито и хаирлия да е!Много работа да ти върши!Радвам се за теб,защото знам какво е да имаш хубав и желан инструмент! :)
mmetodiev - специалист
Честито за хубавата машинка!
И като я ползваш дълго и безаварийно, ползвай я умно - с необходимите предпазни мерки.
Не са празни приказки. Аз от едно глупаво порязване /работих без ръкавици/ срязах сухожилие на пръст и докато бях два дни за операция в Пирогов дойдоха още двама - от циркуляр.
Отдавна имам мерак за такова нещо. Явно си проучвал. Това ли е оптималната машинка за любителско ползване?
EDI - майстор
Винаги мнимавам с подобни машини, закон божи.Иначе това е най-доброто като качество и цена.Китайците са на почти същите пари, дори срещнах и по-скъпи с по-ниски показатели :lol: , там качеството е доста компромисно.Естествено има и много по-добри машини от по-висок клас, както на МЕТАБО, така и на други производители - БОШ, ДЕВОЛТ и т.н., от към показатели и някои екстри, но там парите отиват много нагоре - над 900-1000 лева.Тази е 400 лева, от всичките ми проучвания се установи, че по-добро за тези пари няма.Воденето на главата е перфектно, липсват всякакви луфтове във водачите и въртенето на масата.
mmetodiev - специалист
Ще ме навиеш май. От Киров ли я взе"
profesionalist_wood - майстор
Браво Еди! със здраве да я ползваш! :partyman:
Отдавна се каня да взема зеге от лидъла да режа ажурна резба,имаш ли подобна техника на Парксайд? Държа да са от ,,Гризли,, защото са американска марка и половината от тях ги правят в Тайван и са качествени
EDI - майстор
Мерси :partyman: Нямам ЛИДЪЛ-ска техника.Когато откриха магазина в Ямбол, вече имах такива инструменти, които предлагат и не съм си купувал.Иначе имам един пистолет с топъл въздух ПРАКСАЙД, купуван през 1999 година от един магазин, в който продаваха преоценени немски стоки.Още си работи без проблеми, а доста работа е свършил.Прецака се само тристепенния ключ и го смених.
torbalan - Дървен философ
На тази машинка може ли да се сложи диск за метал и да се режат винкели примерно?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Ревю на герунг циркуляр МЕТАБО KGS216M /с изтегляне/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: