Ел. инструментите. Консумативи.
reingar-x - специалист
Това за превключвателя и,че не била за продължителна работа го четох преведено от един руски форум мнението беше за модела 2811ft.Но той май е същия само дето има сменяем патронник и някакви пружини на дръжката за обиране на вибрациите.Там имаше и снимки без пластмасовия корпус на споменатия2811ft,изглеждаше доста внушително има доста желязо в него.
marian1 - майстор
Добре де, а защо не се гледа в ей този модел - с 20-30% е по мощен? http://www.dewalt.ae/en/powertools/prod ... fications/
kalpev - специалист
Може би защото и цената му е с 40% "по-мощна" :-k
rolls - специалист
Kumay написа:
Въздържах се от писане, защото съм посочен по-горе в темата, но след като прочетох това
Машината е насочена към фирмите занимаваши се със монтаж на дограма и окачени тавани, както...
се намесвам...
HR2810 е една класа над HR2470! Машината е за хора, занимаващи се с ел. инсталации, В и К, въздуховоди и подобни...
По-тежка, но по-къса и при работа с две ръце има по-удобен захват и не се усеща теглото.
Компактна, здрава машина! Никакви проблеми с превключвателя... Ремонтите, които сме правили на този модел не се различават от ремонтите по другите модели - след много работа!!!
Забравих да поясня - взех инфото на готово. Нямам личен опит с машината.
rolls - специалист
marian1 написа:
Добре де, а защо не се гледа в ей този модел - с 20-30% е по мощен? http://www.dewalt.ae/en/powertools/prod ... fications/
Не гледай само мощноста на мотора, силата на удара и т.н. като отделни параметри.
Производителността е съвкупност от всички. Не е само до един мощен удар.
marian1 - майстор
:lol: ами извади параметрите де, не казвам лоша дума за Макитата - имам макити - ( не перфоратори и не къртачи) - корави машини, но и този Волт го имам, по старият модел - вече 4 година го ползвам чат пат - нямам забележки... За това когато гледах параметрите ми направи впечатление разликата в джаулите
rolls - специалист
marian1 написа:
... вече 4 година го ползвам чат пат - нямам забележки...
Не искам да се заяждам, ама твоята работа малко като на един приятел.
Вика: "Аз съм много доволен от моето VW Венто. Супер е, няма грешка, не се чупи (като изключим, че преди 3 год. му беше сменил двигателя, ама айде)."
Е как да му се счупи нещо бе пич, ти не го караш. Само служебната кола въртиш. И после Вентото било супер. Баш Голф си е ...
reingar-x - специалист
Лошото на девалт е,че те първа навлиза тук в БГ нямат сервиз както и експерти,визирам колегата kumay който каквото съм попитал ми е отговорил.За сега избора ми е паднал на 2810 но ако не събера толкова пари ще падна и до 2610-2611,има друг вариант бош 2-26дфр от чехия там сега е 360лв без куфар но все си мисля,че 2810 е по-дзвер от боша?
kalpev - специалист
reingar-x написа:
...но все си мисля,че 2810 е по-дзвер от боша?
Не го мислиш само ти. Тази Макита HR2810 е по-добра от модела на Бош. А, и Бош отдавна не са това, което бяха...
marian1 - майстор
Много тъпо се получава, защото все едно съм им адвокат на волтовете - но не съм, не съм и търговец, а само ползвател - та...а да се върна на думата си - имат си сервиз, Да, не съм го ползвал - за щастие но го има! Не зная на какво ниво е, но хората, ходил съм при тях и по други поводи - са доста любезни и отзивчиви...

Тема "Мнение за Makita hr2810" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: