• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
ESPACE - майстор
kalpev написа:
Имал съм зелени Бош-овци. Бяха ми много удобни и вършеха много добра работа, но само докато работеха. Иначе ми писна да стоят в сервизите на Киров за по седмица-две още в гаранционен срок. Вярно, без пари ги оправяха, но си е чиста загуба на време.
Е какво толкова им чупеше на тия винтоверти, аз и най големия ментак не успях да съборя, а не е като да не съм пробвал. Те батериите им ги пазят де. Менте батерия няма как да съсипе менте мотор. Зеления също е виждал голям зор и си е здрав още. Вече почти не го ползвам. Но ако наистина са стоели толкова по сервизите значи това е отразено в гаранционните им карти. Аз мога да поместя тука копия от гаранциоонните карти и на трите Боша, ти можеш ли поне на 1 от "чупливите" зелени да поместиш, че ми е интересно колко пъти са били по сервизите та ти е писнало дори?
kalpev - специалист
Интересно как пропусна да цитираш и останалото написано, а се вгледа в това точно. Предполагам, защото си съгласен с останалото.
След ремонтът вкъщи съм изхвърлил всичко излишно, трупано с години. Ненужни документи и вещи също. Иначе, общо три пъти бяха на сервиз.
Но и няма нужда да се оправдавам изобщо, да се обяснявам, да показвам или да доказвам нещо си, особено пред непознати и анонимни. Сбъркал си адреса с мен.
Изпадаш в милиционерска дребнавост, а същността на въпроса е друг и не е в документи или доказателства.
И понеже или не го разбираш, или не ти изнася, ще го обясня по друг начин.
Бош отдавна не е това, което беше. Когато за какъвто и да е зелен инструмент Бош, даваш два до три пъти повече пари, отколкото за Raider, Budget, Einhell, Parkside и други, очаква се да е и точно толкова пъти по-качествен, по-издръжлив, по-дълготраен. Но не е и там е ПРОБЛЕМЪТ! За тези пари получаваш само едно име, но не и съпоставимо качество. Това е робуване на марката зелен Бош и нищо повече. Дано вече съм ясен.
Съжалявам за спам-а, tonko_lonko не заслужава така да му се разводни темата, спирам.
ESPACE - майстор
Същността на въпроса е, че не ти вярвам и трудно можеш да ме убедиш че три пъти през гаранционен срок зелен Бош винтоверт е ходил гаранционно на ремонт, подчертавам винтоверт, а не флекс. Флексове мога сам да убия всякакви. Именно защото е хоби серия и батерията му е такава, почти невъзможно е да го повредиш три пъти. Само празни приказки слушах досега, поне да беше казал какви бяха и какво им се чупи толкова :? И изобщо не разводняваме темата.
За мен зеления Бош е поне два пъти по добър от всеки Райдер или Бюджет и само човек, който не е работил със такива машини ще твърд, че са на едно ниво.
EDI - майстор
Имам зелен PSR200Li, ползвам го от 7-8 години.Желязна машина е, батерията не е мръднала през годините /елементи на САМСУНГ са вътре.От други зелени БОШ нямам впечатление.
juvigy - специалист
Зависи си от модела - има зелени бошове пълни боклуци , има и такива дето се различават от сините едвали не само по цвета и са качествено проектирани и произведени. За винтовертите основен елемент са батериите - щом не те притесняват и можеш да ги поправиш или да си спретнеш захранване - втора употреба качествен винтоверт е най добре да си вземеш - има голи винтоверти дето се продават без батерии и зарядно. Един 12В девалт с 3 скорости примерно идеално би ти паснал. Дето се вика и на акумулатор от кола/мотор/лаптоп може да го вържеш и да кара месеци без зареждане. Ще ти пратя на лични да видиш 1 винтоверт - кеф ти е само да го гледаш, па камо ли да работиш с него.
mitko64 - майстор
Като стане въпрос за зелени бошове, има зелени и зелени. В Германия на всички си пише проиизведено в Унгария и масово си ги купуват въпреки високата цена. Не ми харесва само, че са с една батерия.
  • 1
  • 2

Тема "помогнете за избор на винтоверт м/у тези 2 модела" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: