Ел. инструментите. Консумативи.

Коя марка къртач/перфоратор е най некачествен?

9%
Makita
3
6%
Bosch
2
3%
DeWalt
1
Няма гласове
Hilti
11%
Einhell
4
6%
Sparky
2
14%
Ok
5
37%
Raider
13
3%
DWT
1
11%
RTR
4

Общо гласове: 35

profesionalist_wood - майстор
Учудвам се че райдерите са некачествени а не би трябвало :?
fox_vt - майстор
Тая тема малко е сбъркана :lol: излиза че който има къртач и изгори веднага ще гласува че не е качествен.Който има повече къртачи явно се занимава професионално и предвид натоварването евтините къртачи пак ще изгорят и пак черна точка за тях.Не е коректно това.Аз като имам и съм имал само един къртач досега райдър и го ползвам за домашна работа и още е здрав и всичко което съм къртил не го е спирало предвид възможностите му,кво да пиша?Или тряя да отида в другата анкета и да го пиша качествен :-D
jekasus - майстор
profesionalist_wood написа:
Учудвам се че райдерите са некачествени а не би трябвало :?
Кой е този със здрави ръци и празна глава го твърди :-D
gogo7777 - майстор
Сложих грешен глас за Макита, как може да се оправи?
Няма страшно и без това няма да ти повярват :-D

Защо няма марката ФЕЙН сред Макитите и другите. За тях трудно се намират части, ама и те не трябват :-D
jekasus - майстор
gogo7777 написа:
марката ФЕЙН
Погледнах ги - грозни са, но само от снимки разбираш че са здрави. :-D
gogo7777 написа:
Сложих грешен глас за Макита, как може да се оправи?
Няма страшно и без това няма да ти повярват :-D

Защо няма марката ФЕЙН сред Макитите и другите. За тях трудно се намират части, ама и те не трябват :-D
Абе ти не разбра ли че тъпата анкета е настроена до 10 въпроса а не 30 да кажем :lol: :lol: :lol: :-D хахахаха
gogo7777 - майстор
Ами пропускате една 100% професионална марка. Въпреки, че нямат много машини в тоя клас.
Американска марка правена в Германия за Европа. Малките флексчета за над всички други дори Макита им дишат прахта :-D
Файн са профи марка,спор няма,въпроса е че не всеки може и да си я позволи.Преди време си бях харесал мултишлайфчето им ама 400 кинти ме отказаха и си взех на парксайд за 70лв :lol: и реже доволно,триончетата на бош са съвместими с нея въпреки че един трион консуматив на бош струва колкото целия комплект на парксайд-мултишлайф,виброшлайф,комплект триочета и хубав куфар с допълнителния прахоотводител за прахосмукачка :lol: :-D
mitko64 - майстор
Бош консумативите са съвместими само с модела А2. Ако на някой случайно му изпадне стария модел А1, да има в предвид, че отвора на ножчетата е шестостенен и не става от нищо друго. Най- учудващото беше че тези( Бушона), които им се водят сервиз, по телефона ми твърдяха, че на А2 ставали консумативи само от Паксайд. Наложи се да купувам ножче за фуги на Бош на собствен(оправдан) риск.
Последна промяна от mitko64 на пет фев 01, 2013 11:05 am, променено общо 2 пъти.
EDI - майстор
Като се забиеш в някой ъгъл, да можеш да се измъкнеш.По-лесно се маневрира.

Тема "Коя марка къртач/перфоратор е най некачествен?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: