• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Tzezar - специалист
МИЛА РОДНА КАРТИНКА! В Шумен дистрибуторите на Елица просто не зареждат такава шкурка.Цитирам "Ама защо ви е руло, ние предлагаме готови изрязани". А иначе са дистрибутори-голямата работа.Самите Елица пък бяха възмутени защо им се обаждам, те били вносители и за метър-два си имало дистрибутори. Така че колеги помагайте. Трябват пи по 2 м 60,80,100,120,150,180,220,240 и 320.Плащам си с наложен платеж , а ко сте наблизо и черпя.
Tzezar - специалист
Обърнах нета никъде няма.Явно ще трябва да лепя!
griffin - майстор
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi ... &_from=R40
попитай и ще ти кажат :-)
само да добавя гледай колко е широка ролката :)
Tzezar - специалист
Ей така докато се ядосвам и си споделям с колежката, тя ми подхвърли една идея за "подлепващото" което ползват шивачките.То даже се лепи с ютия. Мисля да взема шкурка на плат и да пробвам.
Tzezar - специалист
В Еbay и баба знае. Благодаря ти вксе пак.Дразня се и то много, да си купиш инструмент от там как да е, но шкурка - шкурка от Англия.Това е просто дивотия. Е това е нивото в БГ. Великите търговци просто не продават нещата, които ни трябват. А пък цени да ти види окото............
Tzezar - специалист
Ето тук http://ideal.bg/product/list/firm/189/ може да се поръча на метър.Много любезни и отзивчиви.При ширина 1400 мм с едрина на зърното 150, 1 л.м. е 18 лв. Ако правилно съм сметнал, от парче 1000*1400 мм. излизат 88 бр. което е около 0,20 лв. за бр. Това е без доставката. Крайна цена може би около 0,30 лв.
griffin - майстор
Колега не се дразни :-), аз не съм в БГ и доста често пазарувам материали и консумативи от амазон, ибей и разни други сайтове не само че някои неща няма къде да ги намеря но и цените им са безумни, щом от UK машина с доставка излиза по евтино с 30-40 лв. от същата в магазина :-). Подлепващото което ползват шивачките нямам спомен да е много мъхесто. Но сега като спомена навремето продаваха едно прах за поправка на тъкани, по същество това си бяха силиконови гранули които ютията ги разтапя(както горещия силикон в пистолетите та идеята е ако намериш такава пудра силикон на гранулки няма се чудиш с кво да лепиш :-).
Tzezar - специалист
Griffin извинявай не се ядосвам на теб.Благодаря ти за съвета.Дразня се от поведението на нашите т.нар."търговци" . Самочувствие на бързо забогатели и самозабравили се. За съжаление това е нивото в България.
griffin - майстор
И на запад са така само наистина големите търговци полагат усилия да останеш доволен. Аз си имам такъв доверен търговец така да се каже и вече няколко години от там си пазаря дори по евтин клас инструменти знам че ще вършат работа а няма да се наложи да ги мятам :-). Та въпроса е да си намериш. Преди ходех в една железарийка дето жената ме познаваше и сама си казваше ако има недоволни от някоя стока дето сам си харесал :-) въпрос на късмет може би :-)
  • 1
  • 2

Тема "Шкурка с велкро захващане - направи си сам!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: