• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
LazarGanev - "Велик майстор"
Да го кажа и аз - не си купувай дрелка за пробиване в бетон! Има евтини перфоратори за по 80лв, а свредлата са 2лв. Колкото и скъпа дрелка да вземеш, ще мъчиш и нея, и себе си!
ПП.Поправих си поста, за което се извинявам - с изпускане на ключовата дума "перфоратори", поста добиваше друг смисъл
Последна промяна от LazarGanev на нед ное 10, 2013 6:41 am, променено общо 1 път.
anabolicbeast - специалист
LazarGanev написа:
Да го кажа и аз - не си купувай дрелка за пробиване в бетон! Има евтини за по 80лв, а свредлата са 2лв. Колкото и скъпа дрелка да вземеш, ще мъчиш и нея, и себе си!
Благодаря за съвета колеги. По принцип ако ще е перфоратор мисля да си взема нещо по-голямо, за да го използвам и като къртач. Насочил съм се към нискобюджетната марка Raider по-конкретно към RDP-HD31. А евентуално като бормашина и по-мощен винтоверт Raider RDP-CDL02. И двата инструмента са от ПРО серията им. За перфораторите съм чел доста хубави неща, но за винтоверта съм под въпрос?
dragozow - майстор
С бормашина за бетон забрави, освен ако не си мазохист. По-скоро търси компактен перфоратор и си купи адаптер от SDS Plus за обикновени свредла. Машината тежи 3,5 кг, даже винтоверта на Sparky, който е абсолютен кютук тежи 1,9 кг, ако работиш с тази машина на високо веднага ще го разбереш. Бормашината струва около 240 лв по ценовата листа на Sparky, за толкова ще намериш малък перфоратор. Мога да ти дам няколко примера, но се разтърси.
  • 1
  • 2

Тема "Sparky BUR2 250 CET или BUR2 350 CET?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: