Chefo77 написа:Няма нищо общо с тези по мивките, там най-евтиното решение тръгва от 2000 лв, приличат си по надписа.Чаро написа:monster18 написа:Здравейте колеги ще си купувам водоструйка за домашно ползване и търся нещо евтино кажете мнение за тази или предложете нещо аз от тази марка съм доволен но кажете мнениеТая марка е
колега аз не бих се доверил особено за водоструйка то е на късмет пробвай нещо друго я практикер я продавалника втора ръка аз лично имам една budget взета от метро преди повече от 10 години не съм имал проблеми а е измила доста камион кола и пътеки из двора още я ползвам
Коя марка ебре, колега, Керхер ли? Защо не се огледаш по мивките да видиш колко от тях ползват Керхер и колко се доверяват на Бъдгет? То сигурно затова Керхер са на път да фалират, защото Бъдгет им взеха пазара за водоструйки, НЕО и Сапир им вземат за прахосмукачки ... лоша работа ...
![]()
![]()
Чаро написа:Е какво да не четем през ред - ТАЯ МАРКА Е ... Коя марка?monster18 написа:Здравейте колеги ще си купувам водоструйка за домашно ползване и търся нещо евтино кажете мнение за тази или предложете нещо аз от тази марка съм доволен но кажете мнениеЧефо, братче, 'айде да не четем през ред!
http://www.onlinemashini.bg/vodostruyka ... -min-/3657

Да не би да имаше предвид евтината серия на тая марка ...?

Драго ... и едното, и другото е Керхер. Едното е за 200, другото за 2000. И А-класата, и С-класата са Мерцедес. Виждам, че се генерализира обаче. Ако ги продаваше, друго щеше да говориш

Монстър, точно този Керхер недей