Ел. инструментите. Консумативи.
valerko - специалист
Баш на подобно дърво, само че пише Райдер турих зарядно от лаптоп, щото имах излишен и работи като пич. Не помня колко волта е май 16 ли беше 19 ли, 3,5А. Потърси в темите назад го има решението. Иначе око искаш елементи от зарядно имам от същия тоя Райдер на 18V ще ти ги подаря ако си от Сф.
hidrazin - майстор
Имаш ли си на идея колко ток дърпа един винтоверт като го назориш примерно с някоя видия в дърво?
Ако ще развиваш болтчета по лаптопи и компютри може и да стане.
:partyman:
profesionalist_wood - майстор
Мани го тоя кроманьонски начин с ток от зарядно на лаптоп. Вземи си електрически винтоверт който се включва към мрежата и си пей
ESPACE - майстор
3,5А? :) Стана ми интересно и отидох да измеря тока на празен ход на най слабия ми винтоверт 14,4V. Ами дърпа си 2,8А като пич и ако го закача към такова зарядно за лаптоп то при най малкия товар ще му изключва защитата ако въобще има такава. А имам два винтоверта на 14,4V, които дърпат 8А на празен ход, под товар не съм ги мерил. :lol:
Просто питам какво зарядно от лаптоп да му сложа. Имам много зарядни. Пари няма да дам така или иначе.
ESPACE - майстор
Ами аз зарядно за лаптоп с номинален ток над 5А не съм виждал. Така че слагай най-мощното, което имаш пък каквото стане.
Junak - майстор
Зарядното за лаптоп има защита по ток. Не става :?
Gnus - специалист
Как става тоя номер - Волтаж: 18 Волта, Зареждане: 6 Волта? :?
ESPACE - майстор
Gnus написа:
Как става тоя номер - Волтаж: 18 Волта, Зареждане: 6 Волта? :?
Откъде цитираш тези цифри?
Gnus - специалист
От картинката в първия пост

Тема "Свързване на винтоверт към зарядно за лаптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: