Stefan_62 написа:Хайде на ъглошлайфа от 24.01.Добре де, къде я видяхте тази промоция? В нашия Лидл са залепили за четвъртък някакви азиатски измислици, детски неща и химикалки., някой чакаха да го пуснат
![]()
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
Ел. инструментите. Консумативи.
kalpev
- специалист
191 мнения в "Бюджетен (любителски) ъглошлайф"
mitko64
- майстор
Така на снимката изглежда добре пипнат, с доста екстри(май и ръкохватката се върти), предпазителя гледам и той със система за реглаж без инструменти, споменават нещо и за регулиране оборотите, но 2000W май не устройват тъста ми. Но ще го питам за всеки случай. Между другото прегледах упътването и това за плавното регулиране на оборотите, никъде не видях. Май тука в брошурата са си го съчинили. Явно визират плавно развъртане при стартиране.
pif4o
- специалист
kalpev написа:Абе и аз в саита им не мога да го намеря, но факт е че тук в форума линк има и работи. Но в саита раздел Домашен майстор не намирам, само азиатски боклуци, а ми подшушнаха от горе че уж и винтоверта с литиевата батерия ще излиза съвсем скороStefan_62 написа:Хайде на ъглошлайфа от 24.01.Добре де, къде я видяхте тази промоция? В нашия Лидл са залепили за четвъртък някакви азиатски измислици, детски неща и химикалки., някой чакаха да го пуснат
![]()

п.п. Опааааааааааа появил се е , но факт е че до снще освен чрез този линк от самия саит не можех да го намеря

Stefan_62
- майстор
kalpev написа:Stefan_62 написа:Хайде на ъглошлайфа от 24.01.Добре де, къде я видяхте тази промоция? В нашия Лидл са залепили за четвъртък някакви азиатски измислици, детски неща и химикалки., някой чакаха да го пуснат
![]()
Абонирай се в сайта им за електронен бюлетин и ще получаваш точна информация. И аз гледах, че в сайта им няма, но в бюлетина който получих го има

pif4o
- специалист
Утре ще ви кажа за флекса, само да не са го разграбили още с отварянето 
Моля Пловдивчани да кажат към кои от 3-те лидъл са се насочили да видим статистиката, да не праим навалици хахаха ако такова да ходя на друг
Тоест, какво искате да ви кажа, че знам ли кво значи да е добре хаха

Моля Пловдивчани да кажат към кои от 3-те лидъл са се насочили да видим статистиката, да не праим навалици хахаха ако такова да ходя на друг

Тоест, какво искате да ви кажа, че знам ли кво значи да е добре хаха

teon
- специалист
mitko64 написа:Най- вече ме притеснява тази въртяща се ръкохватка, дали няма да хлопа както при сабления им трион, имаше за него такива отзиви тука....при флекса става въпрос за предната ръкохватка която е на резба и няма как да хлопа...при бичкията се върти задната и малко хлопа наистина...
mitko64
- майстор
teon написа:Не е точно така. Разгледай упътването( има го на пдф файл в сайта им), там има нагледно снимков материал. Ръкохватката(тази с пусковия бутон) се завърта на 90 градуса в зависимост дали режеш или пилиш. За регулиране на оборотите нищо не се споменава, а и никъде не се вижда копче,явно няма(то аз не знам и друга марка при ф 230 дали има).mitko64 написа:Най- вече ме притеснява тази въртяща се ръкохватка, дали няма да хлопа както при сабления им трион, имаше за него такива отзиви тука....при флекса става въпрос за предната ръкохватка която е на резба и няма как да хлопа...при бичкията се върти задната и малко хлопа наистина...
pif4o
- специалист
Така аиде честито ми голямо флексче
На първо четене не съм рязал нищо с него щото беше още 8 часа. НО машината си тежи нормално, не е неква лека да кажеш че всикчо е пласмаса от пред, маи тежи тчоно колкото трябва за да е достатъчно здарва
. Луфт няма никъв в оста, пуснах я да я чуя, развърта плавно и засилва, струва ми се доста тиха на фона на малкия ми флекс например, които издава кви ли не звуци предимно претракващи
(блек енд декер). От зад дръжката наистиан се върти в три положения как ти е кеф и наистина малко си клати , но не виждам това да е проблем, все пак наи здраво го държиш за предната дръжка. Та така, за тея паримисля че машинката за любители е перфекна> главата отпред ми изглежда солидна и здрава, не мога да видя редуктора ама предполагам е с метални зъбчатки поне по звука които издават 
Загледах клещичките, жив ташак са. Дисковете за флекс 125мм също не ме впечатлиха.

Загледах клещичките, жив ташак са. Дисковете за флекс 125мм също не ме впечатлиха.
colyo
- специалист
Айде и аз съм отпреди малко горд собственик на големия флекс. Не съм го включвал, защото нямах време. Само го хвърлих в къщи до вратата и се моля жена ми да не се прибере преди мен, че.....
. Задната ръкохватка може да се завърта през 90 градуса, но има като ,че ли малко повече луфт. Може би няма да е проблем, но на първо четене това ми направи впечатление. В събота имам да нарежа малко винкели и ще споделя лични впечатления.

Тема "Бюджетен (любителски) ъглошлайф" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература