• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20
Ел. инструментите. Консумативи.
kalpev - специалист
Stefan_62 написа:
Хайде на ъглошлайфа от 24.01.:lol: , някой чакаха да го пуснат :lol:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-2EC ... _21505.htm
Добре де, къде я видяхте тази промоция? В нашия Лидл са залепили за четвъртък някакви азиатски измислици, детски неща и химикалки.
mitko64 - майстор
Така на снимката изглежда добре пипнат, с доста екстри(май и ръкохватката се върти), предпазителя гледам и той със система за реглаж без инструменти, споменават нещо и за регулиране оборотите, но 2000W май не устройват тъста ми. Но ще го питам за всеки случай. Между другото прегледах упътването и това за плавното регулиране на оборотите, никъде не видях. Май тука в брошурата са си го съчинили. Явно визират плавно развъртане при стартиране.
pif4o - специалист
kalpev написа:
Stefan_62 написа:
Добре де, къде я видяхте тази промоция? В нашия Лидл са залепили за четвъртък някакви азиатски измислици, детски неща и химикалки.
Абе и аз в саита им не мога да го намеря, но факт е че тук в форума линк има и работи. Но в саита раздел Домашен майстор не намирам, само азиатски боклуци, а ми подшушнаха от горе че уж и винтоверта с литиевата батерия ще излиза съвсем скоро :) Ако не тая то другата седмица.
п.п. Опааааааааааа появил се е , но факт е че до снще освен чрез този линк от самия саит не можех да го намеря :)
Stefan_62 - майстор
kalpev написа:
Stefan_62 написа:

Абонирай се в сайта им за електронен бюлетин и ще получаваш точна информация. И аз гледах, че в сайта им няма, но в бюлетина който получих го има :lol:
pif4o - специалист
Утре ще ви кажа за флекса, само да не са го разграбили още с отварянето :)
Моля Пловдивчани да кажат към кои от 3-те лидъл са се насочили да видим статистиката, да не праим навалици хахаха ако такова да ходя на друг :mrgreen:
Тоест, какво искате да ви кажа, че знам ли кво значи да е добре хаха :)
teon - специалист
mitko64 написа:
Най- вече ме притеснява тази въртяща се ръкохватка, дали няма да хлопа както при сабления им трион, имаше за него такива отзиви тука.
...при флекса става въпрос за предната ръкохватка която е на резба и няма как да хлопа...при бичкията се върти задната и малко хлопа наистина...
mitko64 - майстор
teon написа:
mitko64 написа:
Най- вече ме притеснява тази въртяща се ръкохватка, дали няма да хлопа както при сабления им трион, имаше за него такива отзиви тука.
...при флекса става въпрос за предната ръкохватка която е на резба и няма как да хлопа...при бичкията се върти задната и малко хлопа наистина...
Не е точно така. Разгледай упътването( има го на пдф файл в сайта им), там има нагледно снимков материал. Ръкохватката(тази с пусковия бутон) се завърта на 90 градуса в зависимост дали режеш или пилиш. За регулиране на оборотите нищо не се споменава, а и никъде не се вижда копче,явно няма(то аз не знам и друга марка при ф 230 дали има).
pif4o - специалист
Така аиде честито ми голямо флексче :) На първо четене не съм рязал нищо с него щото беше още 8 часа. НО машината си тежи нормално, не е неква лека да кажеш че всикчо е пласмаса от пред, маи тежи тчоно колкото трябва за да е достатъчно здарва :) . Луфт няма никъв в оста, пуснах я да я чуя, развърта плавно и засилва, струва ми се доста тиха на фона на малкия ми флекс например, които издава кви ли не звуци предимно претракващи :) (блек енд декер). От зад дръжката наистиан се върти в три положения как ти е кеф и наистина малко си клати , но не виждам това да е проблем, все пак наи здраво го държиш за предната дръжка. Та така, за тея паримисля че машинката за любители е перфекна> главата отпред ми изглежда солидна и здрава, не мога да видя редуктора ама предполагам е с метални зъбчатки поне по звука които издават :)
Загледах клещичките, жив ташак са. Дисковете за флекс 125мм също не ме впечатлиха.
colyo - специалист
Айде и аз съм отпреди малко горд собственик на големия флекс. Не съм го включвал, защото нямах време. Само го хвърлих в къщи до вратата и се моля жена ми да не се прибере преди мен, че..... :axe:. Задната ръкохватка може да се завърта през 90 градуса, но има като ,че ли малко повече луфт. Може би няма да е проблем, но на първо четене това ми направи впечатление. В събота имам да нарежа малко винкели и ще споделя лични впечатления.
angel_ov - специалист
Айде и аз с флекс. Жената ще ме изхвърли вече с този Lidl.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

Тема "Бюджетен (любителски) ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: