ZMeyGorianin написа: Освен това си има регламентирани срокове за всеки ремонт! Спешните поръчки навсякъде се правят с предимство срещу съответното заплащане!Я пак?
За какъв ремонт има регламентирани срокове? Защото аз не виждам някъде автора да е описал, че става дума за гаранционна машина.
Искаш да кажеш, че когато клиент замъкне извънгаранционен инструмент в който и да е сервиз, в този сервиз могат да се позоват на точка от закона, която им позволява в някакъв срок ДА НЕ обръщат внимание на техниката на клиента? Извинявай, приятелю, ако имаш интерес да оправиш техниката на клиента, ще я дефектираш във възможно най-кратък срок, а за колко време ще я поправиш вече е друго.
За гаранционна техника - вкарвал съм инструмент в 3 сервиза - Томика, Тръпкови и Крес. Познай къде чаках 2 дни за дефектиране. Никъде. Едната машина отиде до Пловдив, беше отремонтирана и се върна, другата до Ловеч. И двете за по два дни.
И за подчертаното - въпросите "колко дена ще отнеме ремонта и колко ще струва!..." могат да те възмутят само и единствено ако си на държавна хранилка или в монополна структура. Ако не си - в мига, в който ми се възмутиш на тези въпроси, си заменен от първия попаднал ми в полезрението, без значение какво ще ми струва. Нарича се свободен пазар