• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Trakehner написа:
И още едно питане, в предвид, че съм пуснал темата вече: взех си и GWS 7-115 E, искам да купя адаптор с велкро за шкурки и да го ползвам като заместител на виброшлайф - това до колко е възможно и какви са плюсовете и минусите ( освен липсата на орбита )?
Никакви грижи - аз използвам на моя шлайф (същия като твоя) такава приставка на Райдър - 3 лева. Има и 112, и 125 мм. Шкурките са стотинки. Можеш да го използваш като заместител на вибро само когато трябва да отнемаш много материал. За фини резултати не е удачен вариант.
Chefo77 - майстор
Trakehner написа:
За ъгрошлайфа - благодаря за отговора, надявах се, че като намаля оборотите до минимум ще снема и скоростта на отнемане на материал?
Така е, ще го намалиш. Но отнемането ще стане по точно определена траектория, която ще виждаш по материала.
Фитилчо - майстор
Trakehner написа:
Röhm читави ли са като износоустойчивост на венеца и вътрешните челюсти и как стоят до Bosch и DeWalt например?
Разликата е, че няма прилика.

Тези патронници дори и да не си ги стегнал здраво, се замозатяхат така, че челюстите правят надлъжни канали в .... ОПАШКАТА на БУРГИЯТА - сещаме се колко твърд метал е това?

Тоя от линка на МойМаой е АБ СО ЛЮ ТЕН БОК ЛУК :razz:
Уж се заключва и прай цък цък даже на края - пълен боклук, сума бургии ми прецака преди да купя Рьом-а

Защо според вас Рьом-а струва 100 евро? :?
  • 1
  • 2

Тема "Самозатягащ патронник vs стандартен с ключ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: