• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
iivanov - майстор
Май е едно и също. Преди имаха BLUE и RED , сега HOME и EXPERT. Сега всички са червени , като старата профи ( уж ) серия. :-D
stiv1961 - майстор
Да купувам червения тогава :?
nikolson - майстор
http://einhell.bg/?cat=12
Сега забелязвам, че тия хубустници са пуснали и нова червена серия ТЕ-AG. Моделът ТЕ е 69лв, RT-AG и той, обаче по-новият е 720 вата, старият 600. И на мене червеният ми вдъхва повече доверие. Но една консултация по телефона с офиса им може да свърши работа.
ПП http://einhell.bg/?p=4001
stiv1961 - майстор
Тоя червения- Einhell TC-AG 125 не мога да го намеря в сайта им ама към него ми клонят везните :). В брошурата на Хоуммакс са объркали максималните обороти- 1100 об./мин. :-D. Червения е с 10 вата по- слаб от синия ама дали е така :?

Прикачен файл

ScreenShot001.jpg
ScreenShot001.jpg (31.53 KиБ) Видяна 2671 пъти
nikolson - майстор
То не е само мощност. Има и механика. Само че е тежичък. На немския им сайт го дават 2.3 кг. Иначе, за тия пари е добро. Аз писах за моя малкия Райдер-про, пак е такива пари, такава мощност. Килограмите и ергономията са проблем.
mitko64 - майстор
Taка като ги гледам, това копче отгоре се очертава големия проблем, поне според мене. Имам един такъв райдер, ужасно неудобен пусков бутон при рязане, за шлайфане става.
nikolson - майстор
Да, това имах предвид viewtopic.php?f=57&t=50476&p=687245#p687245
stiv1961 - майстор
Уфффф, от раз ме отказахте :), благодаря, ще карам още малко с RTR-а :sad:
ktamen - специалист
mitko64 написа:
Taка като ги гледам, това копче отгоре се очертава големия проблем, поне според мене. Имам един такъв райдер, ужасно неудобен пусков бутон при рязане, за шлайфане става.
Копчето не може ли да иде отстрани?
Поне в моята книжка на Боша пишеше да си го завъртя, ако не ми харесва как са го сложили във фабриката.
Kumay - майстор
ktamen написа:
Копчето не може ли да иде отстрани?
Поне в моята книжка на Боша пишеше да си го завъртя, ако не ми харесва как са го сложили във фабриката.
Не всички редукторни кутии позволяват завъртане през 90°.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: