• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
jekasus - майстор
MamaMy, тоя спарки с 125 диск, Мастера май има предвид големите фрези със 230 диск, а там цените варират около 1000 лв и повече, прахосмукачка с вибро почистване на филтър пак там някъде, это ти 20 пъти над цената на един перф парксайд :-D
vk - специалист
Гледам , че в бившия Баумакс (сега HomeMax) са пуснали тази популярна и призната Макита HR2470 с 60 лв намаление. Но и в amazon.de я има за 140 евро

Прикачен файл

makitaHR2470.png
jekasus - майстор
Все ми интересно, що в Русия инструментите са по-евтини.
Давам сериозни сайтове - там цената за макитата по-днешния курс е 194.23 лв.
http://makita.vseinstrumenti.ru/instrum ... LTZ4VHZBOw
http://www.220-volt.ru/catalog-19008/pe ... BjZzZVUlE7
nikolson - майстор
Според мен е от бързата обезценка на рублата. Иначе не виждам как ЗУБР-а ще е по-скъп от Макита. Но иначе съм забелязал, че страните, които формират валутните си курсове спрямо долара, имат по-добри цени.
jekasus - майстор
И преди две години, когато рублата беше стабилна, пак си имаше такава разлика около 100 лв за инструмент...
LazarGanev - "Велик майстор"
Понеже се отклонихте от темата, да кажа - Райдера от линка в първия пост е убиец и никакви Макити и Бошове в този ценови диапазон не могат да се сравняват с него (имам го, втори път го купувам, първия го откраднаха). Тези, които могат да му се опрат са с тройно или петорно по-висока цена :wink:
idunno - специалист
Е, някой да краде Райдер :-D :-D :-D, това за първи го чувам.
Trakehner1 - специалист
Аз си мисля, че с всякаква машина ще стане свалянето на плочките - въпроса е да изкъртиш една само, след това длетото зад следващата и падат като круши :) Само едно предупреждение от изпатил си - носи дебели панталони и обувки, гланцираната част е остра като нож.

За самите машини - 2470 е мого хубава машина, новата 2610 май има грешка при проектирането, в Англия масово реват по форумите от счупени скорости след съвсем лека употреба. Виж и DeWalt - в момента имам разглобени две машини на DeWalt, голяма бормашина и перфоратор, както и две на Bosch от синята серия, на мен ми се струва, че DeWalt-а е по-добре проектиран.
nikolson - майстор
Trakehner1 написа:
Аз си мисля, че с всякаква машина ще стане свалянето на плочките - въпроса е да изкъртиш една само, след това длетото зад следващата и падат като круши.
Те тъй си мислеха и за моята баня преди два месеца и тръгнаха с един Райдер, та после трябваше да вадят Боша, пък после се наложи под наем, накрая искаха да викат мургав, ама не им разреших.
mitko64 - майстор
Toва за крушите искрено ме разсмя(има и такива случаи), но колегата явно не е попадал на старовремска технология с цимент, добросъвестно изпълнение. Е румъняците пускат другата седмица убиеца на плочки http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?ac ... l&id=42863 , а при нас явно по- другата. Изчаках се вече(забавям си обекта заради тази покупка), а нашите загубеняци разни пневмо тъпотии пробутват.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Покупка на перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: