• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Колега, моите нямат нищо общо с тези на снимката. Като докопам сервиза, ще снимам и кача снимки... да видите вие "спирачки" :lol:
magnum44 - помощник
"СкиСа" да ви светна в гр.София в кв. Модерно предградие на бул.Адам мицлевич на светофар (единствения м-у моста и орион като завиеш на ляво ако идваш от моста) има бивш завод той е от ляво на цялата улица та към края на завода в последния син портал има фирма за "пластмаса" там на едни шашави стойки седят плътни прътове много различни проби матерял, най-хубавото влизаш гледаш тъпо и обесняваш на мацките закво ти е и те ти избират матеряла.
Примерно там ме прати един колега моторис, влизам викам искам пластмаса за краштапи ., като обясних кво е тва веднага ми измислиха еди ква си проба.
Като си правих самоделка лентов стационарен шлайш се чудих от кво да са валовете и се сетих за там, отидох обясних дадоха ми друга проба МНОГО ЯК МАГАЗИН.
Фитилчо - майстор
Я дай по добро обяснение моля ти се... къде се намира този магазин за пластмаси, че НИЩО не разбрах.
Мерси
iivanov - майстор
Фитилчо написа:
Я дай по добро обяснение моля ти се... къде се намира този магазин за пластмаси, че НИЩО не разбрах.
Мерси
Не го кастри за правописа пича - опитва се да е полезен. Виж ми подписа. :partyman:
magnum44 - помощник
Те ти снимка, че по-ясно незнам как да обясня.
П.С. ако пак не разбереш работя в района звънкаш ми да те заведа за рачичка :Р

Прикачен файл

Screenshot_2015-08-05-22-44-08.png
MrMurdjo - майстор
Технически (инженерни) пластмаси да търси човек в София. Варианти бол, цени не съвсем народни :)
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D ... sQGhwrzoAQ
magnum44 - помощник
MrMurdjo написа:
Технически (инженерни) пластмаси да търси човек в София. Варианти бол, цени не съвсем народни :)
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D ... sQGhwrzoAQ
Перфектно пояснение, за Хаберкон говоря.
  • 1
  • 2

Тема "Материал за спирачки за циркуляр" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: