Ел. инструментите. Консумативи.
Здравейте пак! Малко промених съществото на темата, но пък за да не правя нова, ще си ъпдейтвам тук от време на време.

Спрях се на един друг продукт от B+D, който е сравнително нов, но не мога да го намеря никъде из Европа, а от Щатите излиза доста скъпо, за да се поръча чрез фирми посредници. Eто го иначе: http://www.amazon.com/gp/product/B00OJ7 ... PDKIKX0DER (BLACK+DECKER BDCDMT120C 20-Volt MAX Lithium-Ion Matrix Drill/Driver). Някой дали вече се е сдобил с него и има ли мнение? И как изобщо мога да си го закупя (без да заплащам двойно или тройно цената му)?
Trakehner1 - специалист
Зарядните на винтовертите по принцип са 110-240V, но ако на този не е какво ще правиш? Долара е почти 1.80, имаш ДДС, митница, транспорт, който дори с forwarding ще е поне 30 долара. Нямаш и гаранция, а ако нещо се повреди, части от САЩ ли ще поръчваш?
zmiori - специалист
Аз си закупих това много съм доволен. 2 батерии винаги готови за работа защита от претоварване защита и от преизтощаване абе за тия пари направо сие без пари. А и на втора "вдига" 1300 оборота, като дрелка си е. За обща употреба и за под ръка е супер.http://www.alo.bg/2542078
не е реклама а удобство.
EDI - майстор
Все едно си си взел МАКИТА df330 на 1/4 цена :partyman: .Няма да се учудя, ако ВИКИ-то е по-добре от оригинала.
zmiori - специалист
Еди, приятелю не знам да ли е по-добра от оригинала но съм влюбен в това нящо. Има си куфар доста удобен. Имам 5-6 винтоверта ама от тоя по удобен не съм имал. Следващото което много ми допада е едно Асаки ама му се скапа батерията и сега е с с една правена Литий Йон ама малкото по мие на сърце. Само едно не мога да му свикна все гледам да я слагам права на батерията да стъпи ама не става. :lol: :razz:
EDI - майстор
Ама аз не се бъзикам, наистина мисля, че ще е по-добре от МАКИТА-та, понеже я имам тази МАКИТА и не съм имал никога по-калпав инструмент от нея.Не, че не я ползвам, ама ето се вика, с отвращение и чат-пат. :lol:
Анонимен1
EDI написа:
Ама аз не се бъзикам, наистина мисля, че ще е по-добре от МАКИТА-та, понеже я имам тази МАКИТА и не съм имал никога по-калпав инструмент от нея.Не, че не я ползвам, ама ето се вика, с отвращение и чат-пат. :lol:
Вчера едни момчета правеха навес на една кафе машина с Макитата. Това било много зле, все бях чел негативни мнения, но като го видях как се мъчи с бургия 6мм и че по 30 сек не може да пробие и като го чух, добре че не го взех преди като беше на промоция. Определено не беше като за 300 лева машина на Макита.
EDI - майстор
DF330 е най-лабавия инструмент от 10,8 волтовия клас в сравнение с всички производители.Дъртия ми 10 годишен зелен PSR200 Li, дето е 7,2 волта има много повече мощ при завиване и батериите му не са мръднали, а на 330 единия пакет си замина рано-рано.Определено ДФ 330 не е доизкусурен още при проектирането.
Trakehner1 - специалист
Интересно, аз попадам често на обяви за подобни винтоверти на Макита, които не работят. До сега само един Bosch видях с проблем, но беше ударен винтоверт. За перфоратора им HR2610 също има доста оплаквания за разбит редуктор.
tanosliven - специалист
Девалт засега са най-добри при 10.8 волта ,пробвах Бош,Метабо и Макита и определено отстъпват .Втора година се доказва постоянно :partyman:

Тема "Bosch PSR 10,8 LI от Кауфланд... или пък не? Нужда от съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: