• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
Има си патронници със захват СДС, даже болшенството перфоратори, са оборудвани с такива. Верно луфта винаги е голям, но си върши работа като бормашина. Такъв, бошовски тип с тръбен конектор и съчми не съм ползвал, ако може колеги да споделят има ли луфтове.
Chefo77 - майстор
То с тези 1100-1200 оборота не трябва да се очакват чудеса, а и такъв преходник си бях купил за 3 лева (без патронника), но след като за колегата е важно да може да ги сменя - той си знае. И регулирането на оборотите не го приемам за голям плюс - електронният спусък също върши тези неща.
Trakehner1 - специалист
bebo79 написа:
нещото което ме кара да се зачудя е силата на удара му която е само 2,2J сравнение със тази на Makita или
Силният удар ще те изморява бързо. Пробивната мощ на машината зависи от броя удари в секунда и енергията на удар на машината, гледай колко джаула може да упражни на секунда, а не колко е единичния и удар.
mitko64 - майстор
Според мене това важи за ударното пробиване, деиствително тези с многото удари пробиват по- бързо. За къртене джаулите са определящи според мене. :-D
ZEDYCUS - майстор
Чефо не е паднала цената, а дори се е покачила. Моя го взех от Николай за 360лв преди 5 години, този със свалящия се патронник 2470т беше 390лв тогава.
За колегата който търси попаднах одеве на това- http://novil.bg/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%8 ... -5273.html
  • 1
  • 2

Тема "Мнение за перфоратор METABO UHE 2250 Multi" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: