• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
magnum44 - помощник
pipilica написа:
magnum44 написа:
Ти се шегиваш ама ако ти кажа че я купих защото мотора ми е такъв ххххххх.
Както и да е , да продължа с хвалбата днес монтирах крепежи за къщичка ма дърво свредло ф40 на около 350мм дълбочина няма грешка :)
Еха искам да видя това свредло.
За сажаление 'kuger' е прав ползвам най-обикновено плоско свредло от 10 лв. Нямам финанси за свредло тип Lewis :(
magnum44 - помощник
Фитилчо написа:
Изглежда бая китайска таз бормашинка , мхм :)
Аз много малко информация успях да намеря преди да я купя , ама няколко неща ме грабнаха.
1. Използват стружките от изрязването на двигателите за суровина ( много яко)
2. Завода поръчител на зглобката ползва за доставчик производителя на лагери дето доставя на марката от 10+ години лагери.
Като я взех първо видях че си тежи не е жалено матерял, другото което прави впечатление че като я стиснеш във въздуха без боргия ти отплесват рацете да се завъртят ( баси момента ххх) . Също хубаво е, че са сложили от модерните съчмени (някоий им викат тресчотърни) патронници
Аз бормашините ми ги ползвам без удар на пъра скорост само и така като гледам как хубаво върви и няма никакви тракания по предавателното отношение като я връткам напред назад с рака сигурно ще иляди при мен ххх. А да кажа нещо лошо, на всякаде пишат електронно управление, според мен не е такова , защото си е винтчето на спусъка не някаде горе и като пипаш леко има момент на 'ръмжене' без движение.
kuger - майстор
То пак си е електронно, с винта се регулира хода на бутона /резистора/, като в крайно натиснато положение би трябвало да се байпасира електрониката и мотора да получава пълното напрежение.
iivanov - майстор
magnum44 написа:
... на всякаде пишат електронно управление, според мен не е такова , защото си е винтчето на спусъка не някаде горе и като пипаш леко има момент на 'ръмжене' без движение.
Баш такова си е . Имам една от първите спарки bur 150 cet , та и тя има "момент на ръмжене" :-D .
magnum44 - помощник
Ок :) аз просто я сравнявам със старата и за това така ми се вижда.
  • 1
  • 2

Тема "Бормашина KAWASAKI 1200w" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: