Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Можеш да си поръчаш спирачка винаги. Въпроса е че тази машина е на над 10 години, едва ли е идеална.
daniel vasev - специалист
Според мен е по качествена от еднодневките.А като е вземам да кажете какво да гледам слаби места някъде.
profesionalist_wood - майстор
И моите електрички са по на 10 години...
Аз клоня към хускварната
След покупката си сменяш тръбичката за масло защото може да е леко запушена. Аз на моята електричка я проверявам и дори съм сменявал цяла глава заради помпата

Прикачен файл

kkkk.jpg
kkkk.jpg (55.6 KиБ) Видяна 1381 пъти

Прикачен файл

k.jpg
k.jpg (100.97 KиБ) Видяна 1383 пъти

Прикачен файл

kk.jpg
kk.jpg (105.2 KиБ) Видяна 1383 пъти

Прикачен файл

kkk.jpg
kkk.jpg (84.99 KиБ) Видяна 1383 пъти
Последна промяна от profesionalist_wood на ср юни 29, 2016 8:54 pm, променено общо 2 пъти.
А колега ако не е отремонтирам спирачката пак ще си работи нормално или иначе и за мен е по-добра може и да има леки луфтове но все пак е на 10 години.
profesionalist_wood - майстор
То няма как да има луфтове,не е бензинова та да има 150 части...
Също можеш да помислиш за смяна на четките на мотора. Хубаво е да я пробваш преди да платиш на куриера.Като купя машина втора ръка което е рядко,сменявам всички винтове и болтове ,почиствам ги, дори ги нося на песъкоструйка,просто навик и правя тестове как е.
Аз съм на принципа сменям всичко дори и ротора на стругар мога да занеса за го зачисти и сменям семеринзи уплътнения ако има такива нова верига и нова шина може би за да ми служи вярно.
VLADO66 - майстор
Ми то ще излезе на цена да си купи нова маркова.
1000% е по качествена от тези новите повечето машини са ми втора ръка бош швейцария и се убедих че старото е по добро. Ако не съм прав поправи ме.
VLADO66 - майстор
Така е, но зависи от експлоатацията на предишния собственик.Нещата са на кантар.
Утре мисля да порежа с Stiga- та :)
Утре всичко ако е точно мисля да е взема и да видя дали може да отремонтирам спирачката да знам че всичко и работи защото не обичам една машина да има проблем дори малък.И да си поръчал ел ренде на парксиде да видим колко е читаво.

Тема "Въпрос за електропил." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: