• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
antonio1519 - напреднал
Имам перфоратор Raider(от който съм приятно изненадан) за дупките в панела.Харесах дрелката с идеята,че е по-универсална машина,но щом казваш че не става за картон ...Пък и колегата се изказа негативно за този модел. Може би ще търся винтоверт,все пак трябва и таван да се прави.. :?
toolegittoquit - майстор
antonio1519 написа:
Имам перфоратор Raider(от който съм приятно изненадан) за дупките в панела
Дрелката няма голяма сила, за да пробива панел. И не става според мен за гипсокартон. Ти си решаваш.
Аз съм си патил от дрелка.
Дрелката е инструмент, с който да свършиш непретенциозна работа. Да пробиеш някоя дупка, да закачиш някоя картина.
Аз ползвах моята, за да пробивам тухли и бетон, да монтирам первази. После ръцете ми трепереха след 100-120 дупки.
antonio1519 - напреднал
Благодаря за мненията! В момента гледам един ел.винтоверт скил 6220 аа на същите пари на бош-а.Повечето работа ще ми е по завиване все пак.Препоръка за винтоверт можеш ли ми дадеш?Удачен избор ли е този?
jekasus - майстор
antonio1519 написа:
скил 6220 аа на същите пари на бош-а.
Честно казано на Райдер подобното е по-добро, на Скила само кабела е по-добър - не се оплита и там му свъшват предимствата...
Щом имаш перфоратор, дрелка не ти трябва, винтоверт ще свърши всичко друго по дома.
toshetozaz - специалист
Правилно се насочваш към винтоверт щом повечето работа ти е завиване.Всяка една машинка си има предимства при определен вид дейност.Такова животно,като универсална машина няма.Казвам го от личен опит,хем аз си бях взел супер лека и удобна дрелка на Спарки е ми не е ,като винтоверта.Някой беше дал положително мнения за този Скил. EDI май имаше такава.
Виж и Райдера ,както спомена колегата.
antonio1519 - напреднал
Кой модел на райдер :?: Имам добри впечатления от марката досега :cool:
toshetozaz - специалист
antonio1519 написа:
Кой модел на райдер :?: Имам добри впечатления от марката досега :cool:
Сигурно е този:
Raider RDP-CDD02
jekasus - майстор
antonio1519 написа:
Кой модел на райдер
viewtopic.php?f=54&t=7395&hilit=%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82+%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D1%8A%D1%80&start=1165
По-надолу и мое мнение за него.
Още жив и здрав и си работи без проблеми.
Ако не се ползва за завиване на по-дълги винтове в дърво или бъркане на лепило, доста дълъг живот ще изкара и трето основно правило - не го давай на комшии или роднини.
antonio1519 - напреднал
Ориентирам се или към RAIDER RD-CDD02,или SKIL 6221AA :? Ще видя кой по ще ми легне в ръката :-D Иначе нямам много опит с винтоверти,но все трябва да стават като за вкъщи :roll:
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за бормашина BOSCH" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: