• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Ел. инструментите. Консумативи.
lakosste - специалист
благодаря ти за предложението UNIOR .колкото за 250-те видии гледах в бриколаж бяха направили демонстрация със скил 14 волта 250 видии мисля че бяха около 4 см. дълги и 3 мм. дебели /абе нещо от тоя род/ забити наполовина в ПДЧ
8180 - майстор
Аз съм доволен от едно Хитачи (DS12DVF3) -12V - бързо зарядно (ок.20мин.). Специално държах едната батерия цял месец заредена и не усетих саморазряд, а не са литиеви. Понеже има екстра фенер, го мерих с него - изкара си дадените А.ч. Явно добро изпълнение са батериите.
Като машинка също не е лошо - може би малко по-балансирана трябва да е. Има някакъв некомфорт при пробиване на метал с бургия.
UNIOR - модератор
Погледа ми върху Хитачи е главно от мнения на клиенти с които съм говорил, и напоследък тези мнения в поголямата си част са негативни, интересното е хората които са работили извън страната с Хитачи са много доволни от марката, но след като са закупили такива в БГ., мнението им е не е много добро, меко казано,. Но всеки има право на мнение.

Аз лично не съм работил с тази марка и не мога да кажа нищо конкретно за нея. Радвам че ти си останал доволен, пожелавам ти да си яползваш със здраве. :)
8180 - майстор
Пропуснах да кажа, че машинката е на 1,5год. и не е товарена много. Може вече нещата да са се променили. Дано не подведа някого. Аз главно от батериите бях удивен.
Юниор по-ги знае нещата.
Osiris - специалист
Наскоро си взех един малък бош от синята серия не отстъпва на големия скилл струва си парите :?
UNIOR - модератор
Osiris написа:
Наскоро си взех един малък бош от синята серия не отстъпва на големия скилл струва си парите :?
Я го покажи, недей го кри :-D
jordanil - специалист
аз имам Raider 18v RD-CD06
http://www.raider.bg/bg/cordless_drills.shtml
и съм много доволен! :)
Osiris - специалист
UNIOR написа:
Osiris написа:
Я го покажи, недей го кри :-D
Ето го :?

Прикачен файл

h-bosch-gsr108.jpg
h-bosch-gsr108.jpg (29.23 KиБ) Видяна 10597 пъти
solo5 - майстор
тази "въшка" изглежда симпатична, но не е коректно да се сравнява с голяма машина, пък била тя и SKIL :roll:
LZ - специалист
И аз имам такава въшка на BOSCH и си бачка много добре. Гледам и makita са пуснали такава серия. Техния е даже с две скорости. На Бош-а малко са му сбъркали осветлението и върха на бита е в сянка :(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: