Ел. инструментите. Консумативи.
veselin genchev - специалист
3-ти път за последно,след всяко зареждане на страницата се показва нов клип,приятно гледане :lol:
UNIOR - модератор
Колко пъти съм влизал в сайта на Макита и изобщо не съм забелязал че има видео, много благодаря за просветлението :-D
Аре да оплакнем ся малко окото :shocked:
Изображение

Аз съм си ги сложил на декстопа.С удоволствие бих ги извикал да ми закачат корнизите вкъщи. :-D :-D :-D
griffin - майстор
Ехеее ако тия каки вървяха в комплект с инструментите всички щяхме да си купуваме само такива :-)
Тани - модератор
griffin написа:
Ехеее ако тия каки вървяха в комплект с инструментите всички щяхме да си купуваме само такива :-)
Е ако беше така , аз не бих си купил по-големия модел :-D :-D :-D
griffin - майстор
http://www.skiltools.com/en/AboutUs/Video+Center/
за съжаление точно тия модели тук ги няма ама :-)
velsi - Почетен майстор
Че как иначе? Нали ако се внесат тези модели никой няма да купува зелените боклуци на Бош. Колкото и да се напъваме да станем нормална държава това за съжаление никога няма да се случи. Не е нормално да има 21 модела ръчни циркуляри на Скил, а на нас да ни се предлагат само 2 и то най-простите модели. Вече почти напълно се убедих, че електро инструменти трябва да се купуват от чужбина. Хем цените им са по-добри, хем качеството е съвсем друго, не като за българи...
Тани - модератор
То не само за ел. инструментите е така! Преди около месец си взех от Метро прах за цветно пране Персил на промоция. Явно промоцията е била , защото нещо са му объркали формулата и се пени повече от нормалното. Ако това се случи в по-нормална държава сигурно ще се стигне до съд , акто ги знам американците например. Редовно си поръчвам прах от Австрия и разликата е очевидна!

Тема "Демо клипове на различни електрически инструменти." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: