Ел. инструментите. Консумативи.
zz_stefanov - майстор
velsi, Много благодаря за фото инфото. :)
Просто големите марки не са това което бяха.
Пазара на лъскавите еднодневки очевидно носи големи печалби.
Последна промяна от zz_stefanov на съб яну 05, 2008 2:26 pm, променено общо 1 път.
leonardo_vd - модератор
zz_stefanov написа:
velsi, Много благодаря за фото нфото. :)
Просто големите марки не са това което бяха.
Пазара на лъскавите еднодневки очевидно носи големи печалби.
Все пак не е редно да сравнявате хоби серии с професионална. Я вземете и отворете един СИН винтоверт на бош и вижте какво има вътре.
Спарки има много боб да изяде докат стигне бош.
zz_stefanov - майстор
leonardo_vd, това е купено с идеята да издържи колкото е живял въпросния Бош.
Без и илюзии за марка, 57 лева от метро - просто еднодневка. Ползвано е активно 3 месеца без проблем и още си работи. Ако издържи повече от Боша, как да не коментираме зелената серия и смисъла от покупката при съотношение на цената 1:3. Няма да се учудя да е правено в същия завод :)

Прикачен файл

IMG_1013.JPG
IMG_1013.JPG (193.62 KиБ) Видяна 15499 пъти

Прикачен файл

IMG_1015.JPG
IMG_1015.JPG (250.84 KиБ) Видяна 15499 пъти
lakosste - специалист
Извинявам се че повтарям въпроса но обърках темите.ще помоля UNIOR да се изкаже за тази машина макита 14,4 волта 2 ампер часа 6280D WAE .като натисна бутона и през отворите се вижда преискряване вероятно от четките защото може би е нова.нормално ли е това

Прикачен файл

004%20MKT%20110.jpg
004%20MKT%20110.jpg (13.03 KиБ) Видяна 15448 пъти
leonardo_vd - модератор
Aз пък и моя DeWalt като го взех НОВ така си светкаха четките. До сега проблем съм нямал и работя интензивно с него всеки ден от 3 месеца насам. Така че предполагам че и при теб няма да е проблем. Нека се изкаже УНИОР.
velsi - Почетен майстор
Разбира се, че ще искрят четките. Нали има комутация. Минава ток и той не е никак малко. Нормално е.
Тани - модератор
Моя е същия , но 12 волтов - искрят си! Споко! На 6916 обаче почти не искрят!
Последна промяна от Тани на пон яну 07, 2008 4:17 am, променено общо 1 път.
griffin - майстор
Мерси Velsi, направо ми разби фантазиите с тия снимки, то ясно че хоби инструментите се правят в китай ама поне като са бош човек очаква да е относително здраво, както и да е 10х за инфото за сега сам на скил, вапреки че в практикер са пуснали много сносно изглеждащи фрези за по 60-на лева :-)
lakosste - специалист
и аз бях на скил и точно затова си купих макита.скила ми е 12 волта 1,2 а.ч. и за около половин година батерията почна да прави мизерии иначе работи безотказно няма проблем но без добра батерия е нищо.неможе на стотина видии в гипсокартон и да почне да се мъчи нали?
а някои да каже за макитата добра ли е ?
Тани - модератор
Супер е! Добър избор си направил! Батериите и карат доста . Никога не съм я ползвал само за рапидки , защото си ползвам електрическия за тази дейност . Ползвам я за копчета и забравям кога съм я зареждал - изкарва с дни! Дори се улавям че придобивам лошия навик като ми трябва някъде да нося само винтоверта , без да взема куфара с резервната батерия и зарядното.

Тема "Спарки или Бош ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: