• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
UNIOR - модератор
Добави 15-20лв. и си къпи Български ъглошлайф, например "М850"
крум - специалист
Ползвал съм Скил ъглошлайф и имам Спарки 1050М.
Между двете машини няма нищо общо, освен предназначението и типа.
На скила му се изяде копчето за блокаж на вала, скъсаха се 2 винта на главата (не от презатягане - така и не мога да си обясня причината...). Изключвам разликата в мощността - най-вероятно тя е причината Скила да загрява след 20 минути работа и да се задъхва, като го понатиснеш малко.
Като краен извод, със Спаркито можеш цял ден с кеф да режеш докато се измориш, докато при Скила трябва да се съобразяваш с машината.
griffin - майстор
Ами колега скил-а се води любителска техника :-) и човек трябва да се съобразява :)

А иначе спаркито наистина може да са по добри ама докато не си пооправят малко и дизайна да ти е поне по удобна машината като хванеш аз поне се ориентирам кам други марки, въпреки че за съжаление тук нямаме особен избор амаа.
Red_line - специалист
Някой има ли конкретни впечатления от тази фреза .http://www.kupilisi.com/product_info.ph ... ts_id=8827 Бях се засилил към зелин Бош но наполедък не чувам нищо положително за тази серия . И мисля да икономиа малко пари след като така и така качеството е приблизително еднакво.
rolls - специалист
Един колега има перфоратор Скил на 2 год., май е от най евтиния. 1.4J май беше силата му на удар. Пише Made In Holland, в Бреда както вече спомена и Доктора. Изработката на чарковете вътре не беше лошо, демек става. За свредла 6 и 8 става, но за 10 вече е зор.

Ама сега като загледах първия пост на колегата той май дрелка търси ...
LazarGanev - "Велик майстор"
rolls написа:
Ама сега като загледах първия пост на колегата той май дрелка търси ...
А датата видя ли? :-D
rolls - специалист
LazarGanev написа:
А датата видя ли? :-D
Ай, ай, ай ... :-D Виновен ... :-D
vasilevn - специалист
Имам малък ъглошлайф SKIL 9376AK 125мм. 750W. и ударна бормашина SKIL 6565 AD 710W използвам ги за домашни нужди и съм много доволен
rosenred - специалист
Имам ъглошлайфче на skil но според мен е пълен боклук,също и спарки.много съм доволен от metabo и perles of switzerland
  • 1
  • 2

Тема "Впечатления за Скил?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: