• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
vasilev написа:
имам такава фреза почти две години и нямам никакви забележки.
Е била тежка за ръчна работа-нищо подобно като имаш предвид мощноста направо си е кеф да работиш с нея.
Преди нея имах един жълт АЙНХЕЛ вярно че е лек но си беше жива мъка.Колега купувай СПАРКИТО смело.
Благодаря!
Още няколко подобни мнения и съм я купил :)
skartalov - специалист
Ivor написа:
vasilev написа:
имам такава фреза почти две години и нямам никакви забележки.
Е била тежка за ръчна работа-нищо подобно като имаш предвид мощноста направо си е кеф да работиш с нея.
Преди нея имах един жълт АЙНХЕЛ вярно че е лек но си беше жива мъка.Колега купувай СПАРКИТО смело.
Благодаря!
Още няколко подобни мнения и съм я купил :)
Аз е имам същата! Бетон е! Взимай...
kendal - специалист
и аз я имам за китаиска машинка е супер скачай смело не бой се
kendal написа:
и аз я имам за китаиска машинка е супер скачай смело не бой се
Eeeeee, след толкова категорични "за!" - вече е ясно какво ще има в торбата на Дядо Коледа тази година за мен :wink:
Благодаря на всички отзовали се и обещавам да споделя впечатления от машинката веднага щом понатрупам опит!
:santa:
mitko64 - майстор
Някой знае ли нещо, кога ще се появят в продажба новите акумулаторни винтоверти BR2 14.4Li и BR2 18Li. Питах дистрибутори,офиси,devimax- отникаде нищо, а случайно чичо Гугъл ми ги изрови.
EDI - майстор
За тях приказваха още миналата година.Гледам 3А батерии, 2 броя от тях, добри скорости, 35 N, лек е.Добре звучи.Сигурно още е рано да ги пуснат в мрежата.Първо ги пускат в Русията, там СПАРКИ имат добър пазар.
cakev79 - специалист
Niky77 написа:
gogolisec написа:
М 750 и М 1050 няма да си взема никога, препоръчвам М 850 и М1200!Роторите им са по-дълги и по издържливи!
Това защо е.Имам М1050
profesionalist_wood - майстор
моля,кажете ми за тази индустриална прахосмукачка на Спарки VC 1430MS,защото скоро ще я взимам,и бих искал да узная нещо за нея,много ще съм ви благодарен.
LazarGanev - "Велик майстор"
http://www.google.bg/url?sa=t&source=we ... YPehmjWCEg
Имам я и съм много доволен. Купих я за да я ползвам основно за мокро пробиване с диамантена боркорона, при което се отделя много тиня - много добре се справя. При работа на сухо има голяма всмукателна мощност и евтини консумативи. Като недостатък мога да спомена калпавите колелца и маркуч, но това не е болка за умиране.
profesionalist_wood - майстор
Много благодаря за изчерпателния отговор,вече си купих прахосмукачка на KRESS за професионална употреба
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: