Тани написа:Браво! Направо ме учуди . Сега вече мога с чиста съвест да те накарам да направиш реалния тест - да завиеш винт 6х200 , но на да се покаже от другата страна на гредата , а да е завит целия в дърво - всичките 200 мм. Страхувах се да ви накарам , за да не вземете да си изгорите машинките, а дори не вярвах че ще се справят с 5х160 .днес се сетих за този тест и докато си купувах винтове взех един 6х200 за дърво. още миналата седмица видях в работилницата и подходящо трупче. почти нямах съмнения какво ще стане , защото като видях ( и усетих) как нави онзи АМО винт бях сигурен ,че ще навие и този. е- нави го без проблем. трупчето беше с дължина 20,5 см. винтоверта скри главата с 1 см( аз спрях а не той-,но като започна да влиза главата леко се 'задъха'). при това винта се показа от другата страна с 3-4 мм. майтапа е ,че снимките ги правих вкъщи, но не си взех никаква машинка като предния път и развивах винта на ръка-отели ми се вола

п.с. по повод следващото мнение - наистина е добра машинката.написах както обещах абсолютно обективна оценка. въпреки всички негативи смятам , че за цената си и за вида инструмент е перфектната техника

Прикачен файл
P14.jpg (65.47 KиБ) Видяна 6632 пъти
Прикачен файл
P13.jpg (51.94 KиБ) Видяна 6632 пъти
Прикачен файл
P12.jpg (64.6 KиБ) Видяна 6632 пъти
Прикачен файл
P11.jpg (67.03 KиБ) Видяна 6632 пъти
Последна промяна от pavkatay на вт май 18, 2010 10:44 pm, променено общо 2 пъти.