• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Ел. инструментите. Консумативи.
iivanov - майстор
Ми то , по тая логика , няма нужда и от машина . 5 -10 кубика за година може и с бичкията . :-D Ценете си времето !
koveslav - майстор
За десетина кубика годишно ако вложиш 8-900лв за машина,то това означава че рязането на дърва за следващите 15 години вече си си го платил по 6лв на кубик и отгоре на това започваш да си го отработваш.Като добавиш и горивата,маслата,консумативите и поддръжката стават едни суми дето е по-добре да не се пресмятат.
egomen66 - майстор
И в тая тема , почнахте да си мерите..... Предназначението на един бензинов трион , не се ограничава само в нарязването на едни дърва.
А съществува и момента на взаимопомощ , между роднини и приятели.

И на друго място съм го казвал....За една къща на първо място е семейството , на второ... бензиновия трион. :partyman:
koveslav - майстор
Нищо не си мерим,просто трябва да се научим да си правим сметката.
iivanov - майстор
koveslav написа:
За десетина кубика годишно ако вложиш 8-900лв за машина,то това означава че рязането на дърва за следващите 15 години вече си си го платил по 6лв на кубик и отгоре на това започваш да си го отработваш.Като добавиш и горивата,маслата,консумативите и поддръжката стават едни суми дето е по-добре да не се пресмятат.
Ето , започва да изкристализира съществото на нещата . Една машина , за да си избие парите , трябва да работи . А за да работи , трябва да има работа . Обаче пък малките бензинови машинки подчертавам бензинови , нямат моторесурса на по-големите им събратя . И говоря за машинки с кубатура на кастрачките за една ръка , които са строго специфични машини . И единствения смисъл , който виждам от закупуването на такава машина е , потребителят да е независим . Нищо , че се набутва финансово . Финансово ще излезе по-евтино , ако се плаща на хора с големи машини , за да свършат работата .
iva6ki - специалист
Аз мойта съм си я избил, никой не е казал че работа за ден трябва да я свърша за час. :wink:
Всеки си преценява кое му е по ценно парите времето или здравето :roll:
dragozow - майстор
По-скоро е безценно да имаш машина и да не зависиш от някой. Като ти трябва палиш и режеш.
keymaker - специалист
Независимостта е на първо място при мен. Много се ядосвах ,когато трябваше да се моля на някой да дойде, все едно ще ми работи за ''мерси'' ,пък после ме одере като гергьовско агне. Затова си купих едно ''спарки 3840'' щото си нямах представа какво купувам ](*,) ,което на 2-рата година започнах да ползвам като профи машина и съответно започнаха ядовете. Поремонтирах я малко ,поядосвах се повечко , попрочетох доста и след тест на един щил 260 още същата седмица заприходих 1 бр. ,който ще същото лято се плати. В крайна сметка ако не беше спаркито ,нямаше да прочета толкова много по въпроса с резачките и да се захвана със ремонт на градинска техника :prayer: .
koveslav - майстор
Егати-като чета всеки с по колко техника се е набутал,сигурно всички са напълно независими от всякакви мйстори,а? Ами да вземем да обявим "Деня на независимостта" за форумен празник! :partyman: :partyman: :partyman:
p.v.x - майстор
koveslav написа:
с по колко техника се е набутал,:partyman: :partyman: :partyman:
:?
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Предстояща покупка на бензинов моторен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: