• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
Решил съм да купувам бормашина Sparky BUR2 350E. Питането ми е дали този модел има предпазителен съединител? В сайта им нищо не се споменава по въпроса, а в други сайтове пише, че има.
Kumay - майстор
Има, но за да се задейства трябва голямо усилие!
mitko64 - майстор
Благодаря за информацията. Предполагам,че задейства при усилие 65 NM, колкото му дават като мах момент, така, че си трябва явно яко стискане при големите свредла.
glorious - специалист
Искам да си купя акумулаторна отверка на Sparky, ако има колеги от Ловеч, които имат в повече, да пишат.
rolls - специалист
Та значи ...

Смятам да купувам тая бормашина на Спарки. Към тази марка по принцип съм негативно настроен, обаче точно този модел май си е доказал положителните качества.
Предлагат ми новия и малко по-стария вариант, като разликата в цената е 15 кинта. На външен вид се различават малко, но повече ме интересува ме дали карантиите от новия ще станат и за стария модел? Демек ако нещо стане дали ще има части ...
Kumay - майстор
Какво означава стар и нов? Стария и новия дизайн са на една цена!
Ротор, статор, механика са еднакви! Разликата е в дизайна и прекъсвача!
Малко ме притеснява под "по-стар модел" да не ти продават модела БУ2 350 - без регулиране на оборотите и реверс. За 15лв разлика не си струва да взимаш без електроника!
Машината е перфектна за бъркане и тежка железарска работа!
rolls - специалист
Kumay написа:
Какво означава стар и нов? Стария и новия дизайн са на една цена!
Ротор, статор, механика са еднакви! Разликата е в дизайна и прекъсвача!
Малко ме притеснява под "по-стар модел" да не ти продават модела БУ2 350 - без регулиране на оборотите и реверс. За 15лв разлика не си струва да взимаш без електроника!
Машината е перфектна за бъркане и тежка железарска работа!
БУР2 350Е пише ... май. Под стар имах предвид че е с надписа Спарки с двата триъгълника, а не Sparky Professional, има реверс, а спусъка, с регулатор, и превключвателя на удара са жълти . Редуктурната кутия е по-ръбата, а не с тия извивки като на снимката по-долу. На мен за "хеви-метъл" изпълнения ми е необходима, а не толкова за бъркалка.

А, и още нещо. И двете са с изцяло пластмасови спомагателни ръкохватки, а не като тая на снимката с метална.

Прикачен файл

400x600_bur2350e.jpg
400x600_bur2350e.jpg (21.89 KиБ) Видяна 4607 пъти
Kumay - майстор
Взимай стария! И прекъсвача е по-качествен! Но огледай машината да няма някъде по редукторната кутия набит щемпел. Отдавна мисля че няма, ама знам ли! Ако има щемпелче - бутай цената.
rolls - специалист
Kumay написа:
Взимай стария! И прекъсвача е по-качествен! Но огледай машината да няма някъде по редукторната кутия набит щемпел. Отдавна мисля че няма, ама знам ли! Ако има щемпелче - бутай цената.
Щемпела знак за какво е?
Бутай цената=пазари се???
Kumay - майстор
Ами мисля си, че едва ли ще я купуваш от магазин!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: