• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 23
Ел. инструментите. Консумативи.
solo5 - майстор
Nikolow написа:
Към момента откъде най-евтино може да се вземе скила?
За Варна или онлайн поръчка става дума.
нормалната му цена му е 89лв
Скоро в Мастерхаус Бургас беше на промоция от 79лв, по-ниска цена не съм виждал досега
В Практикер скоро беше на промоция от 89лв, но го даваха в куфар и с битове
DEYCHEV - специалист
между другото да споделя че заредих отвертката подарък http://www.skileurope.com/catalogue/ind ... F0152436AAна 12.06 и днес 18.07 ми потрябва да завия 10-на болтчета и за моя изненада тя имаше ток и свърших работата а можеше и още да върти
solo5 - майстор
подаръкът не е лош като за аванта, ама като човек си има винтоверт за какво му е тази въшка :-D
Pooh - майстор
За дреболии - контакти примерно да се монтират, компа да си разглобиш ... ей в такива моменти си трябва нещо "ситно" :wink:
mirk - майстор
За такива дреболии си има и нормални ръчни отверки или забравихте как се въртят :lol: Тва като излезнаха електрическите на всички им омекнаха китките :lol:
Тани - модератор
mirk написа:
За такива дреболии си има и нормални ръчни отверки или забравихте как се въртят :lol: Тва като излезнаха електрическите на всички им омекнаха китките :lol:

А ти като имаш да монтираш днес 30- 40 конзолни кутии за гипскартон и да завиеш още толкова клемореда за лунички дали ще можеш да развиеш 2300 об/мин. като си сериозен с китките? :)
mirk - майстор
Ставаше въпрос за дреболии:
Pooh написа:
За дреболии - контакти примерно да се монтират, компа да си разглобиш ... ей в такива моменти си трябва нещо "ситно" :wink:
Иначе не ми е и проблем да монтирам 40 конзолки заедно с контактите на ръка :)

Оборотите няма да ги развия, обаче НютонМетрите ги надминавам :) ментета винтове и отверки не изкарват дълго при мен :lol:
Pooh - майстор
Ставаше дума за дреболии, като размери, но не и като количество. За един контакт винаги се ползва отверка, но както Тани е казал, за повече от 10 - акумолаторната ми е винаги заредена.

В крайна сметка удобството при работа е въпрос на личен избор. Ако на теб не ти се дават пари за удобство - твоя воля. За мен най-важното е да ми е удобно и комфортно по време на работа. Ако на това му викаш "мека китка" - така да е, бъди мъжкар и не ползвай и клещи - нали си здрав - стискай с пръсчета :wink:
EDI - майстор
DEYCHEV написа:
между другото да споделя че заредих отвертката подарък http://www.skileurope.com/catalogue/ind ... F0152436AAна 12.06 и днес 18.07 ми потрябва да завия 10-на болтчета и за моя изненада тя имаше ток и свърших работата а можеше и още да върти
Нормално, батерията е металхидридна, имат по-нисък саморазряд от никелкадмиевите и по-голяв от литиевите.
mirk - майстор
Pooh написа:
**не ползвай и клещи - нали си здрав - стискай с пръсчета :wink:
С клещите работя много нежно, че нещо ги правят мнооого крехки, много лесно се чупят :lol:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 23

Тема "ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВИНТОВЕРТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: