Благодаря.
Какво можеш да ми препоръчаш в този ценови диапазон- до 200 лв.

oysterbay написа:Купих си Al-ko 1750/40, работи но е без шина и верига. Съвместима ли е шината с тези на другите марки? И ако да - кои бихте препоръчали?Подариха ми едно такова, но веригата е на мотика и ще бъда благодарен ако ме упътите за диаметъра на пилата за заточване( мисля, че е 1.3 стъпката). Рових в сайта на Орегон но нищо не уточняват.
mitko64 написа:Партнер става безпроблемно на Al-ko 1750/40 ето я и в действие viewtopic.php?f=43&t=26606oysterbay написа:Купих си Al-ko 1750/40, работи но е без шина и верига. Съвместима ли е шината с тези на другите марки? И ако да - кои бихте препоръчали?Подариха ми едно такова, но веригата е на мотика и ще бъда благодарен ако ме упътите за диаметъра на пилата за заточване( мисля, че е 1.3 стъпката). Рових в сайта на Орегон но нищо не уточняват.
mitko64 написа:Стъпката е 3/8 -1,3мм е дебелината на петата(това,което влиза в канала на шината),а пилата с която ще заточваш е 4ммoysterbay написа:Купих си Al-ko 1750/40, работи но е без шина и верига. Съвместима ли е шината с тези на другите марки? И ако да - кои бихте препоръчали?Подариха ми едно такова, но веригата е на мотика и ще бъда благодарен ако ме упътите за диаметъра на пилата за заточване( мисля, че е 1.3 стъпката). Рових в сайта на Орегон но нищо не уточняват.
Drake написа:И още един глас за MakitaMAKITA предлагат ел. триони с напречно (Makita - UC4020A) и надлъжно (Makita - UC3530A и UC4030A) разположен двигател спрямо шината. Вашият избор е за най-мощният (2000 W) и с надлъжно разположен ел. двигател спрямо шината. Вероятно този по-нов вариант модели на MAKITA се замърсяват по-трудно от стърготините и вероятно балансът на машината е много по-добър..
Аз си купих този http://www.proshop.bg/rw/items/115MKT02 ... 4030a.html от промоцията и съм много доволен. Реже без проблем, няма спад в оборите и изобщо никакви забележки. Не че ми трябва 40см шина (моите дръвца са тънички), но за 10лв разлика просто не си заслужава. На фона на стария http://www.proshop.bg/rw/items/boschake ... ke-30.html нищо общо... даже вече не ме е яд че го откраднаха
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: