Ел. инструментите. Консумативи.
naB4o - специалист
batvenko написа:
За ел винтоверт скил 6222 - добра машинка, две скорости, дълъг кабел, добър въртящ момент, но малко грубовата ръкохватка..... Машинката я имам от две години и доста работа е свършила. За парите си е чудесна.
Здравейте, включвам се по темата с едно питане:
SKIL 6221 Искам да ви попитам за този винтоверт, за домашна употреба дали е удачен и да ми помогне за основен ремонт за апартамент и за след това? Под ремонт имам в предвид - окачени тавани с ГК (имам и ударна бормашина за по-тежките пробивания), сглобяване на мебели и др... Предния ремонт на текущата ми гарсониера беше с един Ейнхел с 2 батерии, ама батериите са батак и мисля да си взема нов и да е кабелен. Цената според мен е разумна, или ако някой има предложение - съм насреща.
Благодаря предварително.
naB4o - специалист
Същия го има и в емага за 64 лв. Конкретно питах за по-мощния, мисля че ще ми е идеален.
estorm - специалист
naB4o написа:
Същия го има и в емага за 64 лв. Конкретно питах за по-мощния, мисля че ще ми е идеален.
Не гледай само мощността. Обърни внимание, че евтинджоса е с 800 об/мин. За нищо не стават.
А за завиване на видии в гипсокартон щото го спомена и това забрави освен ако нямаш уникално търпение :lol:
jekasus - майстор
Аз пак така се ядосах на скил 6222, че отидох до брюколажа и си купих RAIDER RD-CDD03 за 60 лв. За тази марка поне съм сигурен, че няма да се ядосвам :-D
ZEDYCUS - майстор
Недей да си толкоз сигурен :) Мен мултишлайф на таз марка нов с гаранция , ме ядоса само за ден използване(рязах една каса на врата), повече няма и да го използвам май май. :проба:
Изображение
jekasus - майстор
ZEDYCUS написа:
Недей да си толкоз сигурен
Някои тяхни неща не стават, но в ел.винтоверти - скила е вече забравена марка за мен...
Има минуси , но за този клас 30 лв е от значение :-D

Прикачен файл

IMG_20150810_213003.jpg

Прикачен файл

IMG_20150810_212954.jpg

Прикачен файл

IMG_20150810_212944.jpg
ZEDYCUS - майстор
Отиде гаранцията :lol: Безаварийна работа :partyman:
stan73 - майстор
Всъщност е даже по-добре, отколкото очаквах. Има даже филтрираща група, за да не "дриска" в ефира и нормални лагери, за да не умре само след няколко часа работа. Принципно ги имах за тотални дървета, но това бива...
strashko7 - специалист
някакви мнения относно този комплект
http://www.screwfix.com/p/hitachi-ktl61 ... -kit/1161d

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: