Надали ще даде толкова Брадли за новия модел, по скоро ще купи още някой камък за точене. Но той си преценява. 

Колега, тея сетове да не би да имат възможност да се слагат стандартни бургии и да се затягат, т.е. да се смеянят?Да, имам такива за фаска, на които бургията се освобождава с шестограм и я сменяш когато се наложи или я подваждаш според нуждите. Тея от линка конкретно ги използвам само за разпробиване, те се сменят с гаечни ключета (с контра). Имат и много други полезни 'джаджи'.
PIP написа:Тай, и аз поръчах едно ама от http://www.aliexpress.com/item/Wood-Cou ... eb201560_9 - Руснаците дават супер отзиви..Колега, тея сетове да не би да имат възможност да се слагат стандартни бургии и да се затягат, т.е. да се смеянят?Да, имам такива за фаска, на които бургията се освобождава с шестограм и я сменяш когато се наложи или я подваждаш според нуждите. Тея от линка конкретно ги използвам само за разпробиване, те се сменят с гаечни ключета (с контра). Имат и много други полезни 'джаджи'.
Kumay написа:Аз пък си мисля, че клипа е нещо тенденциозен. Щото ей на тоя си вижда, че модела не е толкова бавенstan73 написа:Принципно много уважавам инструментите Макита, но относно клипът по-горе. Не се ли справя прекалено бавно ударната машинка ? Донесоха ми от Германия импакт драйвърът на Гризли (по поръчка на Лидл) със 180 Nm. ...TD0101F е със 100Nm, а твоето Гризли 180...
estorm написа:Клипът не е нагласен - снимал съм го аз!Kumay написа:Аз пък си мисля, че клипа е нещо тенденциозен. Щото ей на тоя си вижда, че модела не е толкова бавенstan73 написа:Принципно много уважавам инструментите Макита, но относно клипът по-горе. Не се ли справя прекалено бавно ударната машинка ? Донесоха ми от Германия импакт драйвърът на Гризли (по поръчка на Лидл) със 180 Nm. ...TD0101F е със 100Nm, а твоето Гризли 180...
https://www.youtube.com/watch?v=Ej5WOrm78o4
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: