В склада имаше щатна 290,с кято съм работил редовно.Един ден един приятел дойде там с чисто нова 361(предишния модел преди 362,без еко подробностите), с молбата да му я пробваме и сравним с 290-то.Тогава напънах такава машина на макс и съм с невероятно добри впечатления. Голям змей е тази серия,честито колега!Истинска профи машина от класа!

Но... просто съм инструментен наркоман....
Налага ми се понякога, пък и обочам да си имам, не да ходя да се моля...може да е 3 пъти в годината

Казах дядо мраз, защото я взех 2 употреба .
Отдавна си мечтаех аз за резачка "със сива задна дръжка"

Нищо де, вече стана малко по различна, разглобена и почистена с компресор и обезмаслител навсякъде, нова свещ и лула, смазана, с регулирано масло и ниски обороти.
Ощаква я нова шина 50 см и нова верига, и нова боя на капака на веригата (ако някой се интересува, оригиналната сива боя на Щил е RAL7305)
250-ката я имам от седем години, но ми е като нова, прекрасна машинка е, вече не правят такива, заместени са от новите с еко глупостите и леко паднало качество, но задоволително. Трябва да кажа, че 250 е, както казват - built to last, досеа не ме е оставяла никога, освен като съм я давал други да я палят и са я задавяли кораво някакви дилетанти... толкова си могат.Просто таква машина НЕ СЕ ДАВА

Мисля да сложа шина 35 на 250 и 50см на 362 да са си комплект двете, за каквото и да се наложи

Отделно има разни тунинги в нета на 362, може и да я споходи скоро портване и тунинг на ауспуха