Е, Метабо по принцип са си мноого добри (ако и другите ти машини са такива де...) и предполагам в такъв случай се дължи на това.
Chefo77 написа:За мен е важна не само марката и конкретния продукт, а 2 пъти повече - мястото, от което го купувам. Затова пазарувам само от двама търговци, затова и пускам линкове към сайта на тези по-горе. Понеделник сутринта на куриера, сряда сутринта от куриера - при единия, понеделник сутринта - вторник сутринта при другия. Като се сравни с 30 дни при Киров ...

Доверения търговец е нещо много важно.
Аз, лично за една от любимите ми марки не се съобразявам много, много от къде ще я купя, че и без това я сервизират само на едно място, е няма никога повече да си купя нищо от един техен представител от Пловдив, че първо веднъж трябваше да му обяснявам, че това,което искам е на промоция и не е на тая цена, която ми иска( е получих си машината на цената, която си трябваше) и веднъж ми направи уникалния ремонт, че после пращах машината на официалния сервиз.
А, че Метабо са добри машини, никой не отрича, ако не беше тая случка с кироф, най-вероятно щях да съм собственик на няколко техни машини.