Ел. инструментите. Консумативи.
ddnnp - специалист
Chefo77 написа:
Това видя ли го?
Май не , добре изглежда , какви са му кусурите :? в смисъл заслужава ли си 90-те пари ..
mitko64 - майстор
Tова Еинхела, го гледах на живо в Практикер, добре изглежда, беше намалено от 120лв. нещо ми се върти в паметта. А това от Икеа, ако имаш нерви да чакаш 4-5 часа. Имам една отвертка Блек и Декер, където се зарежда 12 часа- завиеш-30-40 винта и другите утре :-D .
Eто и един от коментираните лидълски за части https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0% ... 1%82%D0%B8 .
Chefo77 - майстор
ddnnp написа:
Chefo77 написа:
Това видя ли го?
Май не , добре изглежда , какви са му кусурите :? в смисъл заслужава ли си 90-те пари ..
Личното ми мнение е, че си ги заслужава 90-те лева. Много повече, отколкото да рискуваш с втора ръка добра машина - машината ще е ОК, батериите - до едно време. Имаш 2 години гаранция.
НО - НО на Лидл вариантът мисля ще е по-добър. Да, повече пари е, но имаш 3 години безусловна гаранция и доста по-висока мощност. Но пък 40 лева отгоре са си 40 лева отгоре :)
mitko64 - майстор
Не знам тази гаранция доколко важи за батериите. Защото преди година, не беше изтекла още гаранцията на В2 и от бушона ми отказаха, с пояснението, че важи само за машината. За батериите предполагам е 1 месец, когато свърши срокът за безусловно връщане.
Avas_co - майстор
Това с батериите съм го играл, нямам идея как е при лидълци, но при една добра според мен марка се оказа, че гаранцията е във Франция, според друга квалитетна марка ми отказаха гаранционен ремонт(не на винтоверт) за някакви пикливи малко над 80 лева( а машината струва над 600 лева, нова) щото много било работено с нея.
Та, за някакви такива смешни, според мен инструменти , като винтоверт, май е по-на сметка да вземеш откровен китаец и да си свирукаш.
Chefo77 - майстор
Абе аз пак ще запитам защо не писа до вносителя, след което - до централата, че сервиза ти отказват по еди-каква-си причина, но ти пак няма да ми отговориш ... защото не си искал, защото не ти се е занимавало, защото не ти е стискало ... кажи поне ЗАЩО.
Защото поведение тип "Абе тия са боклуци, ама няма да си потърся правата, само ще ги плюя" не ми се вързва със сериозен човек, който си мисля, че си.
Avas_co - майстор
Chefo77 написа:
Абе аз пак ще запитам защо не писа до вносителя, след което - до централата, че сервиза ти отказват по еди-каква-си причина, но ти пак няма да ми отговориш ... защото не си искал, защото не ти се е занимавало, защото не ти е стискало ... кажи поне ЗАЩО.
Ми, щото ме боли дедовия за тия измекяри!
Няма как тия към 80 лъва да ме съборят, виж те от мен пари няма да видят.
И ако толкова искаш да го чуят хората, ми ОК...
Купих си машина за над 600 лева на макита и към края на гаранцията ми заявиха, че ремонта е за моя сметка, щото много съм работил с нея :-D , пък ремонта е за към 80 лева с ДДС. :butthead:
Сори, купих я от фирмата,в която работи Николай, но и той ми разправяше, че "Трябвало върху машината да е минавал камион, че да не ми уважат гаранцията, пък после ми викаше " Ми, вие много сте работили с тая машина".
Другата марка, за която говоря е Крес.
А, аз си харесвам Крес много.
ddnnp - специалист
Chefo77 написа:
ddnnp написа:
Chefo77 написа:
Това видя ли го?
Личното ми мнение е, че си ги заслужава 90-те лева. Много повече, отколкото да рискуваш с втора ръка добра машина - машината ще е ОК, батериите - до едно време. Имаш 2 години гаранция.
НО - НО на Лидл вариантът мисля ще е по-добър. Да, повече пари е, но имаш 3 години безусловна гаранция и доста по-висока мощност. Но пък 40 лева отгоре са си 40 лева отгоре :)
Не става въпрос за 2-ра ръка , ами по скоро дали да не е по добре да дам още 40 лв. за лидълския , само не ми допада че тежи кажи речи 2 кг... , пък за гаранцията , по добре да не се налага..
ddnnp - специалист
Avas_co написа:
Това с батериите съм го играл, нямам идея как е при лидълци, но при една добра според мен марка се оказа, че гаранцията е във Франция, според друга квалитетна марка ми отказаха гаранционен ремонт(не на винтоверт) за някакви пикливи малко над 80 лева( а машината струва над 600 лева, нова) щото много било работено с нея.
Та, за някакви такива смешни, според мен инструменти , като винтоверт, май е по-на сметка да вземеш откровен китаец и да си свирукаш.
Такива " откровени " китайци вече се отказах да купувам , по я изкатра 1-2 месеца я не , и после в коша :)
То по добре нещо 2-ра ръка от битака .. поне ще е по евтино , и най вероятно ще живее доста повече :supz:
Chefo77 - майстор
Аз зная много добре кои са марките и откъде са ти отказали гаранцията, дори съм го написал преди има-няма месец. Зная и защо са отказали, както и какъв щеше да е резултата в другите сервизи, на други марки. Същото щях да те питам, дори и да си беше купил Хилти и да си недоволен от техния сервиз. Въпросът е защо не си довел нещата докрай. Ами не, не ти прави чест да плюеш, след като не си направил поне една стъпка, за да промениш нещата. Без значение дали 80 лева ще те съборят или не. Имаш право да плюеш, но не ти прави чест. Не ти прави чест и да криеш какво са отстранили като проблеми, преди да я върнат и да ти откажат останалата част ... Защо не отиде в друг сервиз, за да видиш дали там няма историята да се повтори? Защо не коментираш и това, че твоите хора дори не са усетили за другия проблем ...?
Не защитавам нито Ники (няма за какво), нито фирмата, за която работеше! Дреме ми за Томика, още повече сега.
Но ти не храниш Крес, нали? Макар че и от тях не си особено доволен от гаранцията, пак ги боготвориш.
Гаранция се дава, че уреда няма да дефектира. Не че няма да успееш да го смажеш от работа.

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: