Chefo77 написа:Това видя ли го?Май не , добре изглежда , какви са му кусурите

ddnnp написа:Личното ми мнение е, че си ги заслужава 90-те лева. Много повече, отколкото да рискуваш с втора ръка добра машина - машината ще е ОК, батериите - до едно време. Имаш 2 години гаранция.Chefo77 написа:Това видя ли го?Май не , добре изглежда , какви са му кусуритев смисъл заслужава ли си 90-те пари ..
Chefo77 написа:Абе аз пак ще запитам защо не писа до вносителя, след което - до централата, че сервиза ти отказват по еди-каква-си причина, но ти пак няма да ми отговориш ... защото не си искал, защото не ти се е занимавало, защото не ти е стискало ... кажи поне ЗАЩО.Ми, щото ме боли дедовия за тия измекяри!
Chefo77 написа:Не става въпрос за 2-ра ръка , ами по скоро дали да не е по добре да дам още 40 лв. за лидълския , само не ми допада че тежи кажи речи 2 кг... , пък за гаранцията , по добре да не се налага..ddnnp написа:Личното ми мнение е, че си ги заслужава 90-те лева. Много повече, отколкото да рискуваш с втора ръка добра машина - машината ще е ОК, батериите - до едно време. Имаш 2 години гаранция.Chefo77 написа:Това видя ли го?Май не , добре изглежда , какви са му кусуритев смисъл заслужава ли си 90-те пари ..
НО - НО на Лидл вариантът мисля ще е по-добър. Да, повече пари е, но имаш 3 години безусловна гаранция и доста по-висока мощност. Но пък 40 лева отгоре са си 40 лева отгоре
Avas_co написа:Това с батериите съм го играл, нямам идея как е при лидълци, но при една добра според мен марка се оказа, че гаранцията е във Франция, според друга квалитетна марка ми отказаха гаранционен ремонт(не на винтоверт) за някакви пикливи малко над 80 лева( а машината струва над 600 лева, нова) щото много било работено с нея.Такива " откровени " китайци вече се отказах да купувам , по я изкатра 1-2 месеца я не , и после в коша
Та, за някакви такива смешни, според мен инструменти , като винтоверт, май е по-на сметка да вземеш откровен китаец и да си свирукаш.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: