Chefo77 написа:Аз зная много добре кои са марките и откъде са ти отказали гаранцията, дори съм го написал преди има-няма месец. Зная и защо са отказали, както и какъв щеше да е резултата в другите сервизи, на други марки. Същото щях да те питам, дори и да си беше купил Хилти и да си недоволен от техния сервиз. Въпросът е защо не си довел нещата докрай. Ами не, не ти прави чест да плюеш, след като не си направил поне една стъпка, за да промениш нещата. Без значение дали 80 лева ще те съборят или не. Имаш право да плюеш, но не ти прави чест. Не ти прави чест и да криеш какво са отстранили като проблеми, преди да я върнат и да ти откажат останалата част ... Защо не отиде в друг сервиз, за да видиш дали там няма историята да се повтори? Защо не коментираш и това, че твоите хора дори не са усетили за другия проблем ...?Ми,не че нещо, но смешния винтвоерт от крес съм го смазал от работа.
Не защитавам нито Ники (няма за какво), нито фирмата, за която работеше! Дреме ми за Томика, още повече сега.
Но ти не храниш Крес, нали? Макар че и от тях не си особено доволен от гаранцията, пак ги боготвориш.
Гаранция се дава, че уреда няма да дефектира. Не че няма да успееш да го смажеш от работа.
Машини на крес ползвам от години и това ми е първия фал с тях.
А, с никак не евтината машина макита ми е първи опит и...