• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
Kirilpm - специалист
Пак съм аз,сега ми се налага да сменя патронника на същата дрелка само че с удар,да търся ли винт вътре, и на резба ли е или на конус.Проблема ми е,че не мога да отворя патронника до край заклинил е до едно положение и не мърда по никакъв начин,единия зъб стърчи нагоре спрямо другите два,та преди да предприема дейстия с ъглошлайф и чук бих искал да знам има ли вътре винтче на обратна резба и има ли резба м/у патронника и вала при този модел.
dimitar68 - напреднал
Имах такава машина с удар, мисля че и тя е на конус.
jekasus - майстор
Ако е такава-с резба, винт не виждам вътре.

Прикачен файл

Photo-0177.jpg
Photo-0177.jpg (13.45 KиБ) Видяна 4197 пъти

Прикачен файл

Photo-0178.jpg
Photo-0178.jpg (15.95 KиБ) Видяна 4197 пъти
Kumay - майстор
Вижда ми се на първата снимка, че има засечка за гаечен ключ!
Ако имат такава - на резба е! Винта не е задължителен!
Ако няма засечка - на конус е!
От тези модели има и в двата варианта.
mitaka_25 - напреднал
със сигурност е на винт имам същата и съм го сменял преди
jekasus - майстор
Kumay написа:
Вижда ми се на първата снимка, че има засечка за гаечен ключ!
Забравих да го напиша, за винт не се сещам, все пак дълго време не съм я ползвал.
dpp - специалист
mariayn написа:
Погледни тук http://napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=26&t=30457
Тук няма нищо по моят проблем, жалко, че ми преместиха темата тука. Не знам, но така рядко някой прочита това което друг иска да се прочете. А не вярвам само аз да имам този къртач на Спарки! :(
Kirilpm - специалист
Благодаря ви за помощта,след доста опити с най-големия шестограм,който можах да заклиня в патронника,и ключ резултат няма,стоплих малко оста,в рамките на разумното,но не се лашка поне в ляво,до сега не съм срещал дрелка с обранта резба при патронника,по принцип винтовете вътре са с такава.Чудя се има ли застопоряващ винт вътре или аз съм хилав и не мога да го преборя пустия патронник.Проблема ми се състои в това,че патронника заклини в едно положение и нито мога да вкарам сериозен шестограм,нито да го развия до толкова,че да виждам вътре,не се разви въпреки помощта на чук,отверки ВиК ключове и прочие..
EDI - майстор
Защо не опиташ нежно с флекса по дължина на патронника, и без това ще го махаш.
kossis - специалист
hladnia написа:
housedoktor написа:
.Този го отремонтирай само за къртене.А мислил ли си вариант да поръчаш въпросната част да я изработят.
Здравейте
Купих си преди години тоя картеч внос от германия , но след даване на приятели тези зъбчатки са повредени ,бях го зарязал но видях че се предлагат във метро на външен вид същите .
Та въпроса ми е знаели някои телефон на сервиз отремонтирващ FAIRline.
Предварително благодаря .

Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна от kossis на чет мар 31, 2011 2:37 pm, променено общо 3 пъти.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: