• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
profesionalist_wood - майстор
Здравейте,аз ползвам френски електрически такер AG 322E произведен за Бриколаж,79 лева е,много добре върши работа,ергономична е,има 3 години гаранция.
размери на телчетата ширина -А3 6-14 мм, дължина 15 мм,така е написано на опаковката..
stefanbg - специалист
Здравейте!
Имам един такер ТСМ, сдобих се с него преди 6-7 години, но не съм го използвал. Имаше упътване, в което пишеше с какви кламери работи, но някъде съм го изгубил. Молбата ми е, ако някой има такъв или знае нещо по въпроса, де ме ориентира какви консумативи да си купя или поне по какъв начин - чрез някакво измерване например да се ориентирам.
Предварително благодаря!
sdeath - специалист
ами на самия такер трябва да има означение гравирано някъде , ако няма вземи го с теб в железарията да го погледнат да ти кажат какви ще ти трябват
Mega - специалист
... За домашно ползване вижте такера в Lidl. Работи с два вида скоби и пирони. Цената е супер към 12 лв.
Някакво мнение за FERM електрически

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d6o4l_IXkNo[/youtube]
EDI - майстор
Вземи се един НОВУС, тази и сходните марки не си заслужават.
Двуомя се между "novus j 102 da" и тоя ФЕРМ... Новуса може и с А и с Д скоби, а ФЕРМА само с А.
Изчетох всички страници и има доста позитиви за НОВУСА , а ФЕРМА май никой не го е ползвал :)
EDI - майстор
Колко парици си отделил и за какво ще я ползваш - чат-пат или често.
Chefo77 - майстор
FERM-чето е добро такерче. Малък пълнител, нелош удар. Забива пирони 15-ки без грижи. Бях си взел такъв, защото беше на промоция в Алати (29.90), ковях наклонени дъбови первази и се справяше нелошо - само дето дочуквах 1-2 мм с чука. Мрежа за комари я кове със скоби перфектно. Продадох го с малка печалба на един образ, добавих още 2 пъти по толкова и си взех Novus J-105. Разбира се, Novus-а е по-добър, но за цената си Ферм-а си е ОК.
Та ти си прецени за какво ти трябва и какво можеш да отделиш. Ако можеш да вземеш Новус-а, вземай го. Виж също и акумулаторния модел NOVUS J 214 EA, ако имаш работа извън място с ток.
griffin - майстор
Такера на лидл ми се строши главата където застават пирончетата погледни в амазон има tacwise мисля се пише червен. Китайски е разбира се но кове пирони до 35 без проблем вече половин година кова с такова. Слагай и лепило преди да напраскаш пирончетата така ще има доп. якост. Такера който взех мисля че беше в рамките на 100-на лв. но не знам дали амазон доставят за БГ в момента. Ако се интересуваш може да драснеш на лично ще ти дам линк аз какво си купих. В интерес на истината леко съм спраска корпуса но това не пречи на работата на такера :-). Работи само с пирони и мисля че комбинираните за пирони и скоби са по зле откам точност ако това гониш :-).
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: