Ел. инструментите. Консумативи.
Avas_co - майстор
nikolson написа:
Хитачи придоби Метабо в мащабно изкупуване
Хм, това се чуваше от известно време, че ще се случи.
Жалко, Метабо ме радваха( не и нашия им сервиз), а нещо на Хитачи не се радвам, без реално да имам някакъв практически опит с тях.
М/у другото тия дни мярках брошура на Практикер и там имаше оферта за Спарки 10,8 Ли с 1,5 А/Х батерия за 170-180 лева, което мисля е оферта.
stan73 - майстор
Жалко, читави машини бяха. Сега остава и името им да променят на "Метачи"... :axe:
ESPACE - майстор
Голямо вайкане. По добре ли щеше да бъде ако Ainhell или Raider ги бяха купили. Работил съм с Hitachi перфоратор и голям ъглошлайф - хубави машини.
EDI - майстор
Според мен нищо няма да се промени за потребителя, ще си запазят бранда и пак ще си продават инструментите по същия начин.Само друг ще прибира печалбата.
nikolson - майстор
Ровейки тук-там из нета, попаднах на тези инструменти FEIN с вид на оръжия от "Междузвездни войни". Доста неугледни, първата ми мисъл беше, че приличат на извънземни от разни филми. Обаче...цената се оказа наистина извънземна. Според модела варира , затаете дъх, между 600 и 1000€. Само играчката, без батерии, зарядни, бла-бла-бла. Найс, а? :lol: :lol: :lol:
А-а-а, ако ви се вижда скъпо, тия ъгловите винтоверти са по 2000 евро.
stan73 - майстор
Е те на Файн цените никога не са били ниски. Не знам дали си държал тяхна машина в ръка, но усещането за солидност мога да сравня само с това на Атлас Копко. Даже и Хилти им дишат прахта (така да се каже)... В сравнение с тях Макита, Бош и ДиУолт са почти като ширпотреба.
Последна промяна от stan73 на вт апр 12, 2016 8:24 pm, променено общо 1 път.
kabel96 - специалист
nikolson написа:
Ровейки тук-там из нета, попаднах на тези инструменти FEIN с вид на оръжия от "Междузвездни войни". Доста неугледни, първата ми мисъл беше, че приличат на извънземни от разни филми. Обаче...цената се оказа наистина извънземна. Според модела варира , затаете дъх, между 600 и 1000€. Само играчката, без батерии, зарядни, бла-бла-бла. Найс, а? :lol: :lol: :lol:
Ахх знаеш ли от кога дебна за нещо на тая фирма.Това са инструменти с вградени динамометри за серийно производство.
estorm - специалист
nikolson написа:
Не са скъпи просто в България сме бедни. Като помислиш и тук хората дават по една заплата за една маркова машина. Че и не стига! И там тия 2000 евро са една заплата....
nikolson - майстор
kabel96 написа:
Ахх знаеш ли от кога дебна за нещо на тая фирма.Това са инструменти с вградени динамометри за серийно производство.

:-D :-D А, няма лошо, ти си дебни. https://fein.com/de_de/schrauben/fein-a ... u-0301902/
Както казах, само пластмасовото тяло е тия пари. Главата отделно е още толкоз, зарядно, батерии и др. шашкънии още пара. Няма да се учудя, ако има и някой софтуер. И цената отива
Прикачен файл:
fein.PNG
stan73 - майстор
Nikolson, подписът ти казва всичко... :)

"Качеството не струва пари, то си струва парите."
Последна промяна от stan73 на ср апр 13, 2016 7:26 am, променено общо 1 път.

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: