Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Вандерер, тук също се продава само боди на МЕТАБО-то, в СТРОЙ.БГ го гледах към 250-300 лева някъде беше.
veronikapopova - помощник
Освен ,че много ми помагате и много ме забавлявате :)
Chefo77 - майстор
Извинявам се на дамата, изобщо не съм забелязал, че импакта в обявата е кръстен гайковерт! И се чудя откъде тръгна това гайковерт :)
А ако реши да добавя - видях, че батериите са съвместими с тези на 10.8 - на последния волтаж има зеге, фенер, голям фенер, прахосмукачка, мини-ъглошлайф, саблен трион, циркулярче, ...
Добреее значи комплекта.
В момента той ползва
http://www.profesionalnatehnika-bg.com/ ... %B0-psb-50

И сте сигурни че тези две машинки ще изпълняват същите задачи нали...
Много се притеснявам да не сбъркам :)
Съчетава и с други разни машинки...но с тази си завива видиите ,тоест работи най често и там искам да го улесня
zz_stefanov - майстор
Спрямо това с което работи ще комплекта ще му дойде супер. :)
wanderer - специалист
.... и да пишеш отзиви - дали подаръка е допаднал на мъжа ти. EDI, не го намирам това тяло в строй бг, по скоро за сверка исках да видя какво предлагат.
Ще пиша дали е харесан разбира се.
Сега гледах едно клипче на сравнение на импакт с обикновен винтоверт завиващи видия в масивно трупче.импакта (макита)суупер бавно и шумно завива,всравнение с винтоверта(бюджетен модел) който я зави за секунди.
Но пък гледах и друго видео в което с един импакт се завиват видии в ПДЧ и те се завиват с толкова бързо и не спират при допир с материала и излизат директно... #-o
PIP - майстор
При равни условия винтоверт няма никакви шансове срещу импакт драйвер за винтове. Въпреки че предпочитам макита за импакт и винтоверт в случая комплекта с боша е много изгоден и подходящ за това с което се занимава съпруга ти.
nikolson - майстор
veronikapopova написа:
В момента той ползва
http://www.profesionalnatehnika-bg.com/ ... %B0-psb-50
Много се притеснявам да не сбъркам :)
Замяната на зелен Бош със син ще му топли по-добре от пуловера, може да си сигурна.

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: