Ел. инструментите. Консумативи.
sreky - специалист
Някъде по напред в темата беше споменато че си чистят машината с компресор.Огромно благодарско за което.Досега се мъчих с четки,парцалчета с бензин и нафта и много изгубено време и нерви.От лятото имам компресор и пробвах да почистя машината,ми то сладка работа за 5 мин изчистих всичко и то особенно онази гняз дето се събира по ълите и на ръка с парцала няма как да я достигниш.Отново благодаря на колегите и стягайте машините че иде новия сезон
Последна промяна от sreky на нед окт 04, 2015 10:50 pm, променено общо 1 път.
dragozow - майстор
С компресора може да издухаш треските от всякакви недостъпни за бъркане места.
fore - майстор
Е аз до сега нямах компресор, но знаех за тази хватка. Сега се въоражих с компресор и понеже е 24 литровият Лидълски си купих и маркуч с 1 см сечение да въртя и верта за болтове, та и там ще е лесно.
iivanov - майстор
Най-накрая успях да си взема новата предпазна мрежа ultra vision за дърварската каска. Определено се вижда по-добре , а и сякаш има някаква антикорозионна обработка на самия метал , а не само боядисване , като на старата мрежа . Голямо "благодаря" на г-н Драгозов! :partyman:
Kirilpm - специалист
fore написа:
Е аз до сега нямах компресор, но знаех за тази хватка. Сега се въоражих с компресор и понеже е 24 литровият Лидълски си купих и маркуч с 1 см сечение да въртя и верта за болтове, та и там ще е лесно.
С 24л компресор няма как да ти се опре някой болт,направо ще ги къса.
fore - майстор
Е ти понеже си разбирач, та точно този отговор чаках от теб !

Ама си личи от далече че ги разбираш нещата де. Та да обясниш каква е разликата между 24 и 50 литровият, който е по удачен за верта. И от къде идва тази разлика да се изучиме и да знаеме и ние.
iivanov - майстор
Имате ли да кажете нещо за резачките ? Нямате !!? Айде КЪШ оттука !

Гледам се гоните из форума - като толкова се обичате , пък айде да се вземете накрая. :-D
Не отговаряйте !
Kirilpm - специалист
fore написа:
Е ти понеже си разбирач, та точно този отговор чаках от теб !

Ама си личи от далече че ги разбираш нещата де. Та да обясниш каква е разликата между 24 и 50 литровият, който е по удачен за верта. И от къде идва тази разлика да се изучиме и да знаеме и ние.
Ами с единия ще развиеш 2 болта и ще направиш цигара пауза,а с другия 4.Понеже обичаш да четеш в нета и да даваш акъли,поинтересувай се какъв е минималния обем компресор с който гайковерт на 1/2 какъвто преполагам че е твоя може да работи нормално без да чакаш на всеки болт да вдигне отново въздух компресора.
aiako - специалист
Какви свещи използвате за китайските резачки, и с какво разстояние между електродите ?
Ако някой знае и номер на марката най-добре :-D
koveslav - майстор
Кои китайски по-точно? Ако е от типа 4500 или 5200,ползваш стандартна свещ за Хускварна,с разстояние около 0.6мм между електродите.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: