• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 64
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Точно две мнения по-нагоре е отговора на въпроса ти. На кратко, не купувай машина с пластмасово колело, моделите които гледаш са с такова. McCulloch PM 1900/Partner ES 1900 струва 240 лв, а McCulloch PM 2200/Partner ES 2200 струват 288 лв при дистрибуторите. Във форума сме поне трима които ще ти направим отстъпка и няма да стъпиш в сервиза. Бюджета ти от 200+ лева позволява да си купиш хубава машинка. Предполагам че 5, 10 или 20 лв не са ти проблем.
vipp1 - напреднал
Комшията ми на вилата има Partner ES 2200.
Реже на поразия всякакви гадни дървении, но машинката не му се дава.
Вече 2 години.
dragozow написа:
Точно две мнения по-нагоре е отговора на въпроса ти. На кратко, не купувай машина с пластмасово колело, моделите които гледаш са с такова. McCulloch PM 1900/Partner ES 1900 струва 240 лв, а McCulloch PM 2200/Partner ES 2200 струват 288 лв при дистрибуторите. Във форума сме поне трима които ще ти направим отстъпка и няма да стъпиш в сервиза. Бюджета ти от 200+ лева позволява да си купиш хубава машинка. Предполагам че 5, 10 или 20 лв не са ти проблем.
Здравей Dragozow,

Имаш ли представител във Варна? Интересувам се от McCulloch PM 2200/Partner ES 2200. Цена?
Благодаря.
dragozow - майстор
Имам магазин, Владислав Варненчик 73, 052605853, 288 лв:
http://maps.google.bg/maps?f=q&source=s ... D0%B0&z=17
За цена ми се обади като си в магазина за да се обадя на продавача.
0898798624(Калоян)
imarh - специалист
Здравейте,

Някой може ли да даде цена за следните части за Sparky TV 1840:
Изображение Изображение Изображение Изображение
dragozow - майстор
Аз я имам схемата и цените ама в работата.
imarh - специалист
dragozow написа:
Аз я имам схемата и цените ама в работата.
Мен ме интересува по-скоро порядък (30...50...100 лв.?), за да преценя дали да взимам нова или да закърпя тази.

Понеже сега виждам, че на снимките 3 и 4 част може би не се виждат добре. Това са една скоба, която е хваната между предпазителя и спирачката около маховика и втулка с резба, която седи на оста на пластмасотов зъбно колело и върти помпата.
dragozow - майстор
Под 100 със сигурност, частите на Sparky са евтини. Отделно стават на още десетина триони от други марки, това всъщност е един стар модел на McCulloch.
imarh - специалист
Под и около 100 ми е на кантар. Тя машинат струва 200. Не че не се е изплатила де... ;-)
Ще съм ти благодарен ако утре кажеш актуални цени :-)
pirga - помощник
за тези машини McCulloch PM 2200/Partner ES 2200 само една фирма ли произвежда вериги , ако са няколко коя е за предпочитане?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 64

Тема "електрически верижен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: