• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
kol4ooo - напреднал
В практикер за 17лв.забива скоби и пирони да 14мм.

Прикачен файл

P1130585.JPG
EDI - майстор
Минах по този път, ръчния :lol: да ти кажа, та затова сега съм с НОВУС-а.
Chefo77 - майстор
С огромно съжаление трябва да изкажа разочарованието си от пневматичния такер от Лидл - моделът е 40 В2. Първият ковеше много рядко, повечето удари ги пропускаше, под 5 атмосфери изобщо не искаше да захапе. Смених го днес, управителят беше много любезен и ми върна парите без излишни въпроси, но и втория който взех е на същия хал. Ударникът не се връща докрай и не може да захапе пирона, в някои случаи дори изобщо не се връща. Смазването не помага. Утре ще го върна окончателно.
Ако някой реши да си вземе, нека го пробва максимално скоро - може и аз да съм уцелил кофти бройки, но може и нещо да има дефект партидата ...
пишман_майстор - майстор
Мам... леля му :x и аз си купих , да кова рамките (пчелни) ,ма не съм го пробвал още :shock: Утре ще има хардтест :razz: и ако не става...пазя касовата бележка :supz:
Chefo77 - майстор
Спокойно, писах си с един колега, който също си е купил такъв - и няма грижи. Явно аз съм лошия собственик :)
пишман_майстор - майстор
Бачка си :supz:
Прикачен файл:
Изображение0654.jpg
Купих и една джиджавка , да маже "автоматично" такерчето.Засега ..няма проблеми , но и времето ще си покаже де .....
EDI - майстор
Бе вий с компресори ли ходите по обектите. :-D Чефо, как го разнасяш компресора.Ако съм аз, ясно, работя си само в работилницата в къщи. :lol:
lov - майстор
Аз в другата тема разправях за бутилка с въгледвуокис и редуцир дето едни пичове реваха че не става. Но съм правил подобна изцепка само добавих едно ресиверче да и ма запас че редуцира не може да смогне на дебита. Та си свърших мързеливо работата. Но на изправен такер и без загуби не консумира кой знае колко много а има и достатъчно мини компресорчета дето спокойно могат да свършат работа. Иначе мързела не води до кой знае колко добро. Почват да се купуват всевъзможни гъдели само да си свършим уж по лесно работа и почва едно пренасяне и на всевъзможни неща по обекти. Като си погледна багажника и страх ме хваща какво съм наслагал щото може да ми потрябва. А същата работа дет с казва само с една отвертка и клещи ще я свърша.
Chefo77 - майстор
EDI написа:
Бе вий с компресори ли ходите по обектите. :-D Чефо, как го разнасяш компресора.Ако съм аз, ясно, работя си само в работилницата в къщи. :lol:
Е да си нося паркета и первазите вкъщи ли бре, Еди? :)
Компресорът ми е малък, 24 литра, не е някое 100 литрово прасе.
EDI - майстор
:lol: тъй де, ама много багаж ти се събира. :partyman:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: