• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 20
Ел. инструментите. Консумативи.
stan73 - майстор
И да споделя отзиви за лидълският ъглошлаиф 1200 вата с регулиране на оборотите за 125мм диск. Моят засега не ми се е налагало да го ползвам за работа, само го пусках да видя/чуя как е, но мой приятел (голям сръчко е и е с много опит) неговия, които му купих тогава (че той беше на работа) е във възторг. Отварял го е - с истински лагери е, имало е смазка, но той добавил още малко (че му се сторила евентуално недостатъчна, но предполага, че и така става). Диска, който върви със шлаифа бил калпав, но после сложил марков тънък диск и и бил изумен от резултата. Режел много бързо, без да падат оборотите и почти без да загрява.
razli4en73 - специалист
stan73 написа:
И да споделя отзиви за лидълският ъглошлаиф 1200 вата с регулиране на оборотите за 125мм диск. Моят засега не ми се е налагало да го ползвам за работа, само го пусках да видя/чуя как е, но мой приятел (голям сръчко е и е с много опит) неговия, които му купих тогава (че той беше на работа) е във възторг. Отварял го е - с истински лагери е, имало е смазка, но той добавил още малко (че му се сторила евентуално недостатъчна, но предполага, че и така става). Диска, който върви със шлаифа бил калпав, но после сложил марков тънък диск и и бил изумен от резултата. Режел много бързо, без да падат оборотите и почти без да загрява.
Ееее....най после.Бях се притеснил,толкова време не писа за него.С гаранцията кво стана,нищо не казваш.....
resistbody - майстор
Миналия ден направих бойното кръщение на шлайфа. Рязах хромникелова ламарина, яде я като халва :D само протектора някак не мога го опрявя, или просто проблема е в мен, но не ми харесва, че не може да се сваля бързо.
razli4en73 - специалист
Аз пък се точа за колонната бормашина,и нея не са я пускали до сега.Иначе чакам големия шлайф,ръчния циркуляр и шмиргела.
rum_sz - специалист
Някой може ли да ми каже,колко струва шлайфа ? Имали го в нашият Лидъл --- този е от Испания.

Прикачен файл

003.JPG
003.JPG (64.77 KиБ) Видяна 2302 пъти

Прикачен файл

004.JPG
004.JPG (76.86 KиБ) Видяна 2302 пъти
zemo - напреднал
Шлайфа в момента го няма, когато го продаваха беше около 35 лева.
anabolicbeast - специалист
Ъглошлайф - 60лв. от 31.03, предполагам пак малкия!
dpp - специалист
Може би ще огледам стойката за флекса. Одавна се чудя за такава ама все се разубеждавам че са кекави... :?
kr1100 - майстор
dpp написа:
Може би ще огледам стойката за флекса. Одавна се чудя за такава ама все се разубеждавам че са кекави... :?
Като я гледам по конструкция е много по-добра от китайските. Имам китайска и ми върши работа.
Tzezar - специалист
Колеги я споделете нещо за стойката за ъглошлайфа.Става ли за работа?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 20

Тема "Бюджетен (любителски) ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: