И да споделя отзиви за лидълският ъглошлаиф 1200 вата с регулиране на оборотите за 125мм диск. Моят засега не ми се е налагало да го ползвам за работа, само го пусках да видя/чуя как е, но мой приятел (голям сръчко е и е с много опит) неговия, които му купих тогава (че той беше на работа) е във възторг. Отварял го е - с истински лагери е, имало е смазка, но той добавил още малко (че му се сторила евентуално недостатъчна, но предполага, че и така става). Диска, който върви със шлаифа бил калпав, но после сложил марков тънък диск и и бил изумен от резултата. Режел много бързо, без да падат оборотите и почти без да загрява.
stan73 написа:И да споделя отзиви за лидълският ъглошлаиф 1200 вата с регулиране на оборотите за 125мм диск. Моят засега не ми се е налагало да го ползвам за работа, само го пусках да видя/чуя как е, но мой приятел (голям сръчко е и е с много опит) неговия, които му купих тогава (че той беше на работа) е във възторг. Отварял го е - с истински лагери е, имало е смазка, но той добавил още малко (че му се сторила евентуално недостатъчна, но предполага, че и така става). Диска, който върви със шлаифа бил калпав, но после сложил марков тънък диск и и бил изумен от резултата. Режел много бързо, без да падат оборотите и почти без да загрява.Ееее....най после.Бях се притеснил,толкова време не писа за него.С гаранцията кво стана,нищо не казваш.....