bulhomes2 написа:Най обичам анонимни отворковци. Като си толкова мъж си посочи координатите и има вариант да ми кажеш "глупак" в очите.Ааа.. недей тъй с рогите
 че после ще има да пишат по вестниците някакъв си майстор на вентилатори не издържал на близка среща и минал в нелегалност.
  че после ще има да пишат по вестниците някакъв си майстор на вентилатори не издържал на близка среща и минал в нелегалност. 

А не да обясняваш как някой ти го е казал по време на обучението.
  А не да обясняваш как някой ти го е казал по време на обучението.

И това за един мъничък компресор. Щот нагоре цените скачат а и бройките елементи също. Обслужване на около 3 000 часа задължително щото после има скубане на косите.  Понеже пропусна да споменеш осушителната инсталация си е цял хладилен модул с фреонов компресор. За цени на винтовите двойки не ми се говори както и за инверторите. Само силовия модул  беше май към 15 хилки. Но иначе не мога да си кривя душата хубава  работа ама да има производство си избива парите и си заслужава инвестицията дори само от разликите в разхода на ел. енергия спрямо бутален компресор.
  И това за един мъничък компресор. Щот нагоре цените скачат а и бройките елементи също. Обслужване на около 3 000 часа задължително щото после има скубане на косите.  Понеже пропусна да споменеш осушителната инсталация си е цял хладилен модул с фреонов компресор. За цени на винтовите двойки не ми се говори както и за инверторите. Само силовия модул  беше май към 15 хилки. Но иначе не мога да си кривя душата хубава  работа ама да има производство си избива парите и си заслужава инвестицията дори само от разликите в разхода на ел. енергия спрямо бутален компресор. Айде на троянската!
 Айде на троянската!