алцек написа:Които не са на работа да грабват машините и в гората.Ама, това на нищо не прилича! После що имало трудови злополуки

алцек написа:Които не са на работа да грабват машините и в гората.Ама, това на нищо не прилича! После що имало трудови злополуки
andro6157 написа:Здравейте,значи филтъра на резачката е за смяна,колега драгозов ми намери 13.50 с доставката ще ми излезе на 20 лв. не съм толкова скъперник но според мене не си заслужава да се дава,искам да питам как може да "побългарим" тоя филтър,на мен ми идва на ум да го правя от гъба и от филтър на кола дето е чиста да го режа на мястото на оригиналния,което е от памук дебел 3-4 мм(незнам да ли е памук но нещо такова)от такива неща разбирам примерно на скутера дето карам фабрично дават филтъра да е гъба или като на колите(като хартия)но има разлика,кутията на филтъра на скутера е след тръба което е дълъг 40 см. и при колите е горе долу на същото място,но на резачките е на 3-5 см от входа на карбуратора,питането ми е да не правя експерименти и да ли някой от вас да е минал от този път,ще направя от гъба но се страхувам да не се рони тази гъба и да прави беля--------------------------------------------------------------------------------
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: